Setup

Πληροφορίες για την Ταινία : http://www.imdb.com/title/tt1748197/
Είδος ταινίας : Περιπέτεια
Έτος παραγωγής : 2011

Πλοκή / Ιστορία : 4,6 / 10
Χαρακτήρες / Ηθοποιία : 4,5 / 10
Εξέλιξη /Φινάλε : 4,8 / 10
Ηχητικά Εφέ / Μουσική Επένδυση : 4,5 / 10
Σκηνοθεσία / Φωτογραφία : 4,5 / 10

Τελική Βαθμολογία : 4,6 / 10

Μια ομάδα φίλων, σχεδιάζει μια λεπτομερή ληστεία η οποία μετατρέπεται σε θανάσιμη, όταν κάποιος προδίδει τον άλλον, φεύγοντας με την λεία. Παίρνοντας την κατάσταση στα χέρια του, ο Σόνι αναζητά την εκδίκησή του και συνεργάζεται με τον πιο επικίνδυνο αρχιμαφιόζο της πόλης για να πάρει πίσω αυτά πoυ δικαιωματικά του ανήκουν. Όταν τελικά έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον παλιόφιλό του, θα αναγκαστεί να κάνει μια διαφορετική επιλογή.

Το Set up είναι μια ταινία με επίκεντρο την φιλία και την προδοσία. Όταν 3 φίλοι ο Σόνι (JACKSON "50 CENT" CURTIS), Vincent (RYAN PHILLIPPE) και Dave (BRETT GRANSTAFF), οι οποίοι μεγάλωσαν μαζί αποφασίζουν να κλέψουν διαμάντια αξίας $5 εκατομμύρια, όλα κοίλανε όπως είχαν σχεδιάσει, μέχρι ο Vincent προδίδει τους φίλους του, σκοτώνοντας τον Dave και νομίζοντας ότι έχει σκοτώσει και τον Σόνι.

Η ταινία δεν είναι κάτι που θα σε συνεπάρει, ούτε θα μείνεις καθηλωμένος στον καναπέ από την γρήγορη δράση και το φοβερό φινάλε. Μια περιπέτεια σαν όλες τις άλλες. Ούτε ο Bruce Willis σώζει το θέαμα αλλά αντιθέτως τον συμπαρασύρει το τσουνάμι της ανεπάρκειας.

 Συμπέρασμα : Η ταινία αποδεικνύει για άλλη μία φορά γιατί τραγουδιστές/ράπερ πρέπει να παραμείνουν στις δουλειές τους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις