Cowboys And Aliens


Πληροφορίες για την Ταινία : http://www.imdb.com/title/tt0409847/
Είδος Ταινίας : Περιπέτεια Επιστημονικής Φαντασίας
Έτος Παραγωγής : 2011

Πλοκή / Ιστορία -> 6.9 / 10
Χαρακτήρες / Ηθοποιία -> 7.3 / 10
Εξέλιξη / Φινάλε -> 6.7 / 10
Ηχητικά Εφέ / Μουσική Επένδυση -> 7.0 / 10
Σκηνοθεσία / Φωτογραφία ->  7.0 / 10

Τελική Βαθμολογία -> 7.0 / 10


Δείτε το trailer:  http://www.youtube.com/watch?v=zH7KZD5vGBY


Αριζόνα, 1873. Ένας καουμπόης με αμνησία, ξυπνάει μέσα στην μέση της ερήμου δίχως να ξέρει που βρίσκεται ή ποιος είναι..

Μοναδικά «στοιχεία» είναι ένα περίεργο μεταλλικό μπρασελέ που φοράει στο αριστερό του χέρι και μια μεγάλη πληγή στα πλευρά του.

Προσπαθώντας να βρει βοήθεια, θα βρεθεί στην πόλη της Absolution όπου ο τοπικός παπάς θα τον βοηθήσει με τις πληγές του.

Ο σερίφης όμως της περιοχής θα τον αναγνωρίσει ως τον Jake Lonergan (δηλαδή «Μοναχικό Όπλο..»), τον καταζητούμενο ληστή τραπεζών, και τον συλλαμβάνει  !

Τα δεδομένα θα αλλάξουν ξανά όταν η πόλη θα δεχθεί μία εναέρια επίθεση εξωγήινων όντων (!), τα οποία απαγάγουν τους περισσότερους κατοίκους της !!!

Κατά την διάρκεια της επίθεσης όμως ο Jake θα ανακαλύψει ότι το μεταλλικό μπρασελέ «ζωντανεύει» όταν βρίσκεται κοντά στα όντα αυτά και ότι τελικά δεν είναι τίποτα άλλο από ένα πανίσχυρο όπλο !

Από ότι φαίνεται, είναι ο μόνος που μπορεί να αντιμετωπίσει τα εχθρικά όντα αλλά και ο μοναδικός που ξέρει που κρύβονται…

Συμπέρασμα : Μια ιδιαίτερη ιστορία, μεταφορά από κόμικ, που αν και αρχικά ήμουν πραγματικά επιφυλακτικός για την ποιότητά της (βλέπε εξωγήινους στην άγρια δύση, τον «αειθαλή» Harrison Ford, κτλ), την παρακολούθησα με σχετική ευχαρίστηση.
Πολύ καλά τα ειδικά εφέ (και πώς να μην ήταν αφού μιλάμε για blockbuster), και ενδιαφέρον ο χαρακτήρας του Jake, με τον macho Daniel Craig να δίνει ρεσιτάλ κλοτσοπατινάδας !

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις