And Soon The Darkness


Πληροφορίες για την Ταινία : http://www.imdb.com/title/tt1391034/
Είδος Ταινίας : Θρίλερ
Έτος Παραγωγής : 2010

Πλοκή / Ιστορία -> 5.9 / 10
Χαρακτήρες / Ηθοποιία -> 6.3 / 10
Εξέλιξη / Φινάλε -> 6.5 / 10
Ηχητικά Εφέ / Μουσική Επένδυση -> 7.1 / 10
Σκηνοθεσία / Φωτογραφία -> 7.3 / 10

Τελική Βαθμολογία -> 6.6 / 10



Δείτε το trailer:  http://www.youtube.com/watch?v=GO8BZF_yNBA

Δύο νεαρές Αμερικανίδες φίλες, η Stephanie και η Ellie, έχουν την φαεινή ιδέα να διασχίσουν ένα κομμάτι της Αργεντίνικης επαρχίας με τα ποδήλατά τους, φορώντας καυτά καλοκαιρινά σορτς !!!!!! Ήμαρτον…

Συνεχίζουμε… Με την άφιξή τους σε ένα μικρό χωριό, αναπόφευκτα με αυτά που φοράνε αλλά και με την πολύ…«ανοικτή» διάθεση που δείχνουν, τραβάνε όλα τα βλέμματα των αρσενικών και όχι μόνο, του χωριού..

Η Ellie, μιας που είναι πιο «ελεύθερη» στα ήθη της, γνωρίζει έναν γοητευτικό νεαρό λατίνο, ο οποίος όμως αποδεικνύεται αρκετά επικίνδυνος…

Συμπτωματικά, την επόμενη ημέρα η Ellie εξαφανίζεται…

Η Stephanie την αναζητεί παντού, βρίσκοντας απρόσμενη βοήθεια από τον Michael, έναν επίσης Αμερικανό τύπο, ο οποίος βρίσκεται στο ίδιο χωριό κάμποσο καιρό τώρα, αναζητώντας την επίσης εξαφανισμένη κοπέλα του.

Χμ… Μυρίζομαι Trafficking….

Συμπέρασμα : Remake του Βρετανικού θρίλερ του 1970 με τον ίδιο τίτλο, το οποίο όμως αφορούσε δύο Βρετανίδες που κάνανε ποδηλασία στην Γαλλική επαρχία..

Το νέο έργο, είναι εξ’ολοκλήρου γυρισμένο στην Αργεντινή. Όχι τίποτα ιδιαίτερο όμως, εκτός ίσως από κάποια όμορφα τοπία αλλά και τις όμορφες πρωταγωνίστριες. 
Η ιστορία λίγο-πολύ, γνωστή και χιλιο-ειπωμένη.
Βλέπεται όμως χαλαρά ένα βραδάκι καθημερινής, για παράδειγμα Τρίτη, που δεν έχει τίποτα καλύτερο και η Ελληνική Τηλεόραση..

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις