The Man From Earth


Πληροφορίες για την Ταινία : http://www.imdb.com/title/tt0756683/
Είδος Ταινίας : Μυστηρίου / Κοινωνικό
Έτος Παραγωγής : 2007

Πλοκή / Ιστορία -> 8.8 / 10
Χαρακτήρες / Ηθοποιία -> 7.9 / 10
Εξέλιξη / Φινάλε -> 7.2 / 10
Ηχητικά Εφέ / Μουσική Επένδυση -> 5.3 / 10
Σκηνοθεσία / Φωτογραφία ->  7.1 / 10

Τελική Βαθμολογία -> 7.2 / 10



Δείτε το trailer: http://www.youtube.com/watch?v=0Z9WFruP1wA

Ο καθηγητής John Oldman (καθόλου τυχαίο το όνομα…) αποφασίζει να παρατήσει την δουλειά του και να μετακομίσει σε κάποια νέα περιοχή.
Οι φίλοι και συνάδελφοί του, όλοι τους καταξιωμένοι επιστήμονες σε τομείς όπως ανθρωπολογία, βιολογία, ιστορία, αρχαιολογία, θεολογία, ψυχολογία, αποφασίζουν να τον αποχαιρετήσουν, περνώντας μαζί του κάποιες στιγμές στο άδειο πλέον σπιτικό του..

Πολύ σύντομα θα ερωτηθεί για τον πραγματικό λόγο της φυγής του.

Ο John δεν είναι σίγουρος αν θα πρέπει να τους αποκαλύψει ένα καλά κρυμμένο μυστικό της ζωής του και επομένως τον λόγο που φεύγει μακριά..

Αυτά που θα πει θα προκαλέσουν έκπληξη, απορίες και θυμό…

Συμπέρασμα : Πόσο εντυπωσιακή θα σας φαινόταν μία ταινία που διαδραματίζεται σε ένα κακοφωτισμένο δωμάτιο, με μοναδικό θέμα μία συζήτηση μεταξύ 6-7 ατόμων ? Φαντάζομαι ότι όλοι σας θα πείτε καθόλου !

Ε λοιπόν, κάνετε λάθος !

Η συγκεκριμένη ταινία είναι το τέλειο παράδειγμα ταινίας που στηρίζεται στο απίστευτο σενάριο της και δεν έχει ανάγκη από εφέ και «επώνυμο» cast !

Πολύ καλές ερμηνείες από ηθοποιούς «Β’ διαλογής», πλοκή που «χτίζεται» σταδιακά και μάλιστα με αρκετό σασπένς, αλλά δυστυχώς το σχετικά άνευρο, αν και συμπαθητικό, φινάλε «χαλάει» λίγο τις εντυπώσεις.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις