Faces in the Crowd


Πληροφορίες για την Ταινία : http://www.imdb.com/title/tt1536410/
Είδος Ταινίας : Θρίλερ Μυστηρίου
Έτος Παραγωγής : 2011

Υπόθεση

Μια γυναίκα βρίσκεται στο λάθος σημείο την λάθος χρονική στιγμή. Η Άνα (Milla Jovovich) γίνεται μάρτυρας μιας στεγνής δολοφονίας η οποία λαμβάνει χώρα σε μια κεντρική γέφυρα της πόλης που διαμένει. Η «συνάντηση» της με το δολοφόνο την αφήνει σε κώμα για κάποιο διάστημα και γίνεται αφορμή να εμφανίσει ένα σπάνιο σύνδρομο σύμφωνα με το οποίο αδυνατεί να αφομοιώσει τα πρόσωπα των ανθρώπων που συναντά.

Η αναγκαιότητα να προσαρμόσει την καθημερινότητα της στα νέα δεδομένα θα της δημιουργήσει αρκετά προβλήματα. Η επαφή με τα πρόσωπα του κύκλου της θα αλλάξει άρδην δυσκολεύοντας τις συναναστροφές της. Ωστόσο η επιμονή της να βρεθεί ο δολοφόνος είναι μεγάλη και η συμμετοχή της στην εύρεση του είναι σημαντική. Ακόμα και αν το πρόσωπο του παραμένει θολό!

Συμπέρασμα: Όσο προχωρούσε η ταινία τόσο αναρωτιόμουν που το πάει. Τι είναι αυτό που με κρατάει ακόμα κολλημένο στην οθόνη. Στο τέλος οι φόβοι μου επαληθεύτηκαν. Δεν υπήρχε κανένας σοβαρός λόγος! Πρόκειται για μια βαρετή ταινία τηλεόρασης (και αν..) και τίποτα περισσότερο.


Τι μας άρεσε

-      Δυο μέρες σκέφτομαι αλλά τίποτα ακόμα. Αν βρείτε εσείς κάτι, παρακαλώ να μας ενημερώσετε στο mail του blog!

Τι δεν μας άρεσε

-      Η συναίνεση της Milla Jovovich (Resident Evil) να αποδεχθεί το ρόλο!

-      Θυμίζει τηλεταινία παρά σοβαρή πρόταση για να αφιερώσει κάποιος 1,5 ώρα σε κάποιο cinema

Βαθμολογία :55%


Δείτε το trailer: http://www.youtube.com/watch?v=eqU6xlD6fbA&feature=fvwrel

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις