Little Fockers


Πληροφορίες για την Ταινία : http://www.imdb.com/title/tt0970866/
Είδος Ταινίας : Κωμωδία
Έτος Παραγωγής : 2010

Πλοκή / Ιστορία -> 4.4 / 10
Χαρακτήρες / Ηθοποιία -> 3.8 / 10
Εξέλιξη / Φινάλε -> 1.7 / 10
Ηχητικά Εφέ / Μουσική Επένδυση -> 3.6 / 10
Σκηνοθεσία / Φωτογραφία ->  2.0 / 10

Τελική Βαθμολογία -> 3.1 / 10 


Δείτε το trailer:  http://www.youtube.com/watch?v=Du1t9WcmpyY

Χρειάστηκαν 10 ολόκληρα χρόνια για να καταφέρει ο συμπαθής Gaylord «Greg» Focker (Ben Stiller) να «μπει» στον κύκλο εμπιστοσύνης του πάντα καχύποπτου πεθερού του Jack Byrns (Robert De Niro) και κατ’ επέκταση στην φαμίλια του ! Μαζί με την σύζυγό του Pam έχουν πλέον δύο χαρούμενα παιδάκια, εκ διαμέτρου αντίθετα μεταξύ τους, και όλα μοιάζουν να είναι καλά ! Είναι όμως ?

Λίγο η ρουτίνα της καθημερινότητας, λίγο τα παιδιά και τα πεθερικά, τα προβλήματα δεν αργούν να κάνουν την εμφάνισή τους στο ζευγάρι…

Μέσα σε όλα αυτά, ο Jack παθαίνει ένα μίνι εμφραγματάκι και συνειδητοποιεί ότι μάλλον ήρθε η ώρα να μεταβιβάσει την «αρχηγία» της οικογένειας σε κάποιον νεότερο.

Μόλις ο Jack μαθαίνει ότι ο Dr. Bob, σύζυγος της άλλης του κόρης και μέχρι πρότινος πρώτος στην ιεραρχία για ανάληψη της αρχηγίας, απατά την γυναίκα του Debbie, τρελαίνεται και αποφασίζει να δώσει την θέση (αναγκαστικά..) στον άλλο του γαμπρό, τον νοσοκόμο Greg Focker, που ως γνωστόν από τις δύο προηγούμενες ταινίες της σειράς, ούτε κατά διάνοια δεν πίστευε / εμπιστευόταν !!!!

Έχει αυτά που χρειάζονται ο συμπαθής Greg ?
Μπορεί να αναλάβει την ευθύνη ?
Μπορεί να γίνει ο «GodFocker» της φαμίλιας ??
Θα δείξει…

Συμπέρασμα : Μία κακή ταινία, με ανύπαρκτες στιγμές γέλιου, με την χιλιό-παιγμένη πλέον ιστορία κόντρας του γαμπρού με τον πεθερό του. Ξεχειλωμένη ιστορία λοιπόν, άλλη μία αρπαχτή, με τους βασικούς πρωταγωνιστές απλά να βαριούνται να παίξουν τους ρόλους τους…
Και αφού βαριούνται αυτοί, εμείς γιατί να διαφέρουμε ????
Μην την δείτε, θα χάσετε τζάμπα μιάμιση ώρα από τον χρόνο σας…

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις