Immortals



Πληροφορίες για την Ταινία: http://www.imdb.com/title/tt1253864/
Είδος Ταινίας : Περιπέτεια Δράσης / Φαντασίας
Έτος Παραγωγής : 2011
Υπόθεση
Οι Αθάνατοι είναι εδώ! Ο βάναυσος βασιλιάς Υπερίων (Mickey Rourke) έχει βάλει σκοπό να καταστρέψει την Ελλάδα και μαζί με αυτούς τον Δία (Luke Evans) και τους θεούς του Ολύμπου. Πως θα τα καταφέρει αυτό; Εξολοθρεύοντας μια προς μια τις πόλεις της αρχαίας Ελλάδας με τελικό προορισμό το βουνό Τάρταρο (και το τείχος αυτού) στο οποίο είναι φυλακισμένοι οι Τιτάνες. Ο μεγάλος εχθρός των Ολύμπιων θεών που σίγουρα θα επιθυμούσαν να πάρουν εκδίκηση για την αιχμαλωσία τους.
Απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η κατοχή του θρυλικού Τόξου της Ηπείρου του οποίου οι δυνάμεις είναι απεριόριστες. Σημαντική λεπτομέρεια η εύρεση του μιας και η τοποθεσία στην οποία βρίσκεται παραμένει άγνωστη για πολλά χρόνια.
Στα πονηρά σχέδια του Υπερίωνα θα βρεθεί απέναντι ο Θησέας (Henry Cavill). Ένας νεαρός λιθοξόος που ύστερα από την βάναυση δολοφονία της μητέρας του, ορκίζεται να πάρει εκδίκηση από τις φονικές λεγεώνες του Υπερίωνα. Σύμμαχος του η μάντισσα Φαίδρα (Freida Pinto) που τον κατευθύνει πιστεύοντας στις δυνάμεις του αλλά και στον ιερό του σκοπό. Αδίστακτες λεγεώνες δολοφόνων, μαχητικοί Έλληνες, Ολύμπιοι θεοί και Τιτάνες σε μια παράλληλη σύγκρουση που μόνο το Hollywood μπορούσε να σκεφθεί..
Τι μας άρεσε
- Τα εξαιρετικά 3-D γραφικά (Προτιμήστε να δώσετε κάτι παραπάνω για να δείτε την 3D έκδοση. Μεγάλη διαφορά!)
- Οι εντυπωσιακές σκηνές δράσης και οι πλούσιες μονομαχίες που καθηλώνουν
- Που δεν χρειαστήκαμε να σκεφτούμε όσο διαρκούσε η ταινία
- Η μεταμόρφωση του Mickey Rourke σε αγριάνθρωπο (ταιριάζει γάντι)

Τι δεν μας άρεσε
- Το κακό έως ανύπαρκτο σενάριο (περισσότερο το δεύτερο)
- Οι ήρωες της ταινίας που έχουν συνυπάρξει μόνο στην φαντασία των σεναριογράφων
- Η ατυχής προσπάθεια σύγκρισης με τους θρυλικούς 300

Βαθμολογία : 70%


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις