Guess Who

Είδος Ταινίας : Ρομαντική Κωμωδία
Έτος Παραγωγής : 2005

Πλοκή / Ιστορία -> 7.1 / 10
Χαρακτήρες / Ηθοποιία -> 8.1 / 10
Εξέλιξη / Φινάλε -> 7.7 / 10
Ηχητικά Εφέ / Μουσική Επένδυση -> 7.3 / 10
Σκηνοθεσία / Φωτογραφία ->  7.5 / 10

Τελική Βαθμολογία -> 7.5 / 10 


Δείτε το trailer: http://www.youtube.com/watch?v=2Nef33uJ_VA

Η Theresa Jones (η πανέμορφη Zoe Zaldana) αποφασίζει να γνωρίσει τον φίλο της Simon Green (Ashton Kutcher) στους γονείς της, επί ευκαιρίας της δεξίωσης τους για την 25η επέτειο γάμου τους ! 

Εκεί, μέσα στο κλίμα ευτυχίας και χαράς και μπροστά σε όλη της την οικογένεια, έχει σκοπό να ανακοινώσει και επίσημα τους αρραβώνες της με τον Simon ! Όλα καλά !

Όμως υπάρχει ένα μικρό θέμα : δεν τους έχει αποκαλύψει ακόμα ότι ο Simon είναι λευκός ενώ εκείνη και η οικογένειά της είναι μαύροι !!!!

Έτσι, ο συντηρητικός και παλαιών αρχών πατέρας της Percy (Bernie Mac), μόλις βλέπει τον Simon και το χρώμα του, τρελαίνεται και αρχίζει να συμπεριφέρεται άσχημα ! Κάτι που εξοργίζει την σύζυγό του και μητέρα της Theresa, την Marilyn, η οποία πλέον απειλεί ότι δεν θα γίνει η δεξίωση !!!!

Μέσα σε όλα αυτά αποκαλύπτεται μπροστά σε όλους το επτασφράγιστο μυστικό του Simon, ότι μόλις έχασε την δουλειά του !!!

Χαμός !!!!

Συμπέρασμα : Μία ξεκαρδιστική ταινία, με έναν εξαιρετικό για ακόμη μία φορά Ashton Kutcher  στον ρόλο του γαμπρού(τα έχουμε πει, το παιδί απλά κεντάει σε τέτοιου είδους ταινίες !!!) και έναν επίσης απολαυστικό Bernie Mac, στον ρόλο του πεθερού !!!!

Προτείνεται ανεπιφύλακτα για άφθονες στιγμές γέλιου !!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις