Running Scared



Πληροφορίες για την Ταινία : http://www.imdb.com/title/tt0404390/
Είδος Ταινίας : Περιπέτεια Δράσης
Έτος Παραγωγής : 2006

Υπόθεση


Ο Τζόι Γκαζέλ (Paul Walker), παντρεμένος με την Τερέζα (Vera Farmiga), προσπαθεί να συνδυάσει μια ήρεμη οικογενειακή ζωή με ένα άκρως επικίνδυνο επάγγελμα. Μέλος μιας συμμορίας μαφιόζων έχει αναλάβει το έργο να εξαφανίζει τα όπλα όσων πέφτουν νεκροί από τα πυρά της συμμορίας. Δύσκολη δουλειά αλλά κάποιος πρέπει να την κάνει, και μάλιστα σωστά. Γιατί αν κάτι πάει στραβά, τότε θα συμβεί ότι ακριβώς συνέβη και στην ταινία!

Ένα από τα όπλα χάνεται από την μυστική τοποθεσία όπου ο Τζόι φροντίζει να τα τοποθετεί. Ο δεκάχρονος γιος του Νίκι (Alex Neuberger) και ο φίλος του Όλεγκ (Cameron Bright) βρίσκονται στο κατάλληλο σημείο την χειρότερη δυνατή ώρα με αποτέλεσμα το όπλο να κάνει φτερά. Ο Όλεγκ έχοντας κλέψει το όπλο γίνεται στόχος ενός ξέφρενου κυνηγητού από τη μαφία που αναζητά το όπλο που την ενοχοποιεί.

Ο Τζόι είναι αποφασισμένος να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Από τη μια πρέπει να σώσει το μικρό αγόρι που τον έβαλε σε μπελάδες και από την άλλη οφείλει να προστατέψει την εικόνα του απέναντι στους μαφιόζους συνεργάτες του. Μια εικόνα που κρύβει πολλά περισσότερα από όσα νομίζουν όλοι τους.


Τι μας άρεσε

-      Ότι πρόκειται για μια γνήσια ταινία δράσης για ενήλικους (με ότι αυτό συνεπάγεται..)

-      Ο γρήγορος ρυθμός που δεν σε αφήνει να πάρεις ανάσα και ο Paul Walker που τρέχει πανικόβλητος να μαζέψει τα ασυμμάζευτα

-      Η σύγκρουση αστυνομίας-μαφίας που πάντα συναρπάζει

Τι δεν μας άρεσε

-      Το απόλυτο κλίμα χάους και επικρατεί στην πόλη. (Κάπως too much..)

Βαθμολογία : 67%



 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις