Young People Fucking


Πληροφορίες για την Ταινία : http://www.imdb.com/title/tt0913445/
Είδος Ταινίας : Κωμωδία
Έτος Παραγωγής : 2007

Πλοκή / Ιστορία -> 7.1 / 10
Χαρακτήρες / Ηθοποιία -> 6.7 / 10
Εξέλιξη / Φινάλε -> 6.6 / 10
Ηχητικά Εφέ / Μουσική Επένδυση -> 6.5 / 10
Σκηνοθεσία / Φωτογραφία -> 6.6 / 10

Τελική Βαθμολογία -> 6.7 /10


Δείτε το trailer:  http://www.youtube.com/watch?v=Z54dLBxxLIw

Δεν λέω, με το άκουσμα του τίτλου της ταινίας το μυαλό ορισμένων ίσως να πήγε κάπου αλλού..Δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν για αυτό. Ίσως όμως μια πιο προσεκτική ματιά να αλλάξει κάπως την αρχική σας άποψη.

Η συγκεκριμένη ταινία δεν προσπαθεί να αποδείξει ότι η γη δεν κινείται. Σαφώς και κινείται και μαζί της και εμείς. Αντιθέτως ο σκοπός της είναι να μας δείξει περιπτώσεις στις οποίες το σεξ μπορεί να εμφανιστεί!

Αφορά παντρεμένα ζευγάρια; Μήπως έχει να κάνει με πρώην ζευγάρια που δεν μπορούν να χωρίσουν οριστικά; 'Η μήπως σχετίζεται με συγκάτοικους που αποφασίζουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό;

Μη σας κρατώ σε αγωνία. Είναι μια πολύ έξυπνη και πιπεράτη νεανική κωμωδία στην οποία συμβαίνουν περιστατικά που γνωρίζουμε ή έχουμε ακούσει να συμβαίνουν. Αφεθείτε λοιπόν στο εκρηκτικό κρεσέντο των πρωταγωνιστών και στις ανεκδιήγητες ερωτικές περιπτύξεις τους.

Συμπέρασμα : Αδειάστε το κεφάλι σας από κάθε λογής σκοτούρα και απολαύστε τις απόκρυφες σκέψεις αντρών και γυναικών πριν, κατά την διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του σεξ.

Πως είπατε; Γνωρίζεται ποιες είναι αυτές;
Δείτε την ταινία, και τα ξαναλέμε..

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις