Inhale


Πληροφορίες για την Ταινία : http://www.imdb.com/title/tt1196340/
Είδος Ταινίας : Δράμα
Έτος Παραγωγής : 2010

Πλοκή / Ιστορία -> 6.5 / 10
Χαρακτήρες / Ηθοποιία -> 6.6 / 10
Εξέλιξη / Φινάλε -> 6.9 / 10
Ηχητικά Εφέ / Μουσική Επένδυση -> 6.1 / 10
Σκηνοθεσία / Φωτογραφία -> 6.2 / 10

Τελική Βαθμολογία -> 6.5 / 10


Δείτε το trailer:  http://www.youtube.com/watch?v=PMzJx3Pl2Fs
Ο Εισαγγελέας επαρχιακού δικαστηρίου Σάντα Φε, Paul Cheney (Mulroney) και η σύζυγός του Diane (Kruger) περιμένουν με κομμένη ανάσα την είδηση ενός δότη για την κόρη τους Chloe - που είναι σε μοιραίο στάδιο ενός εκφυλιστικού όρου πνευμόνων. Ο κατάλογος είναι μακρύς και Paul γίνεται όλο και περισσότερο απελπισμένος για να σώσει την κόρη του - τόσο απελπισμένος που θα διακινδυνεύσει κυριολεκτικά τα πάντα όλα για να βρει τους πνεύμονες.

Μετά από έρευνες θα μάθει για τον «Dr Novarro» ο οποίος εκτελεί σύμφωνα με τις πληροφορίες παράνομες μεταμοσχεύσεις στο Μεξικό. Όταν η υγεία της Chloe μειώνεται γρήγορα, ταξιδεύει στο Μεξικό, για να εξασφαλίσει μια παράνομη δωρεά μεταμόσχευσης πνευμόνων προτού να πεθάνει. Κατά την διάρκεια του ταξιδιού του στο Μεξικό για να συναντήσει το Dr Novarro, θα ανακαλύψει ότι ο Novarro διευθύνει το νότο, και ανήκει βαθιά σε έναν εγκληματικό υπόκοσμο με πολλούς συνεργάτες. Στο τέλος ο πρωταγωνιστής αντιμετωπίζει ένα ηθικό δίλημμα που κανένας πατέρας δεν πρέπει να πρέπει να αντιμετωπίσει.

Το Inhale είναι μια ταινία, όπου η ίση αγωνία – δράση - ηθικό δίλημμα είναι σαφώς το εντυπωσιακό αυτής της ταινίας. Υπάρχουν πολλές ταινίες που σου αφήνουν ηθικά διλήμματα και πάντα βάζεις τον εαυτό σου στην θέση του πρωταγωνιστή, πάντα όμως η απάντηση είναι ίδια "μακάρι να μην βρεθώ εγώ σε αυτήν την θέση". Το θετικό στην ταινία είναι ότι το ηθικό δίλημμα δεν αποκαλύπτεται εξ ολοκλήρου κατά την διάρκεια της αλλά στις τελευταίες σκηνές και αυτό δίνει ένα συν στην ταινία.

Συμπέρασμα : Τι θα κάνατε στην θέση του Paul Cheney;; Δείτε την ταινία και απαντήστε, πρώτα στον εαυτό σας και μετά σε όλους τους άλλους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις