Black Swan


Πληροφορίες για την Ταινία : http://www.imdb.com/title/tt0947798/
Είδος Ταινίας : Ψυχολογικό Δράμα
Έτος Παραγωγής : 2010

Πλοκή / Ιστορία -> 5 / 10
Χαρακτήρες / Ηθοποιία -> 8.1 / 10
Εξέλιξη / Φινάλε -> 5.5 / 10
Ηχητικά Εφέ / Μουσική Επένδυση -> 8 / 10
Σκηνοθεσία / Φωτογραφία -> 7.6 / 10

Τελική Βαθμολογία -> 6.8 / 10



Δείτε το trailer:  http://www.youtube.com/watch?v=5jaI1XOB-bs
Η Νάταλι Πόρτμαν είναι η Νίνα μία νεαρή μπαλαρίνα η οποία κάποια στιγμή της δίνεται η δυνατότητα να είναι η πρωταγωνίστρια στην ''Λίμνη των Κύκνων''. Αυτό προϋποθέτει να ξεπεράσει καταρχήν τον ίδιο της τον εαυτό καθώς είναι εγκλωβισμένη στην συμβίωση της με την υπερπροστατευτική μητέρα της (πρώην μπαλαρίνα) όσο και την αρχικά φίλη και κατόπιν ανταγωνίστρια της για τον ρόλο (Μίλα Κουνίς). Σε αυτή την πορεία θα έρθει ολοένα και πιο κοντά στον άλλο της σκοτεινό εαυτό.

Πολύ καλό το καστ των ηθοποιών με βασική πρωταγωνίστρια την εξαιρετική Νάταλι Πόρτμαν και εξίσου καλή την Μίλα Κουνίς , μαζί με τους Γουινόνα Ράιντερ και Βίνσεντ Κασέλ. Από πλευράς σκηνοθεσίας ο Ντάρεν Αρονόφσκυ μετά "The Wrestler'' όπου ανέστησε την καριέρα του Μίκυ Ρουρκ μάλλον κάνει το ίδιο και με την Πόρτμαν δίνοντας της την ευκαιρία να διεκδικήσει Όσκαρ με την ερμηνεία της κάτω από την καθοδήγηση του.

Συμπέρασμα : Όσοι μπορέσουν να αφήσουν στην άκρη το γεγονός ότι η ταινία αφορά το μπαλέτο θα την απολαύσουν ειδικά το τελευταίο μισάωρο όπου η δράση και η μεταμόρφωση της πρωταγωνίστριας κορυφώνεται. Εάν δεν το αντέχετε καθόλου καλύτερα να δείτε κάποια άλλη ταινία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις