MacGruber


Πληροφορίες για την Ταινία : http://www.imdb.com/title/tt1470023/
Είδος Ταινίας : 2010
Έτος Παραγωγής : Κωμωδία

Πλοκή / Ιστορία -> 3.2 / 10
Χαρακτήρες / Ηθοποιία -> 3 / 10
Εξέλιξη / Φινάλε -> 3.1 / 10
Ηχητικά Εφέ / Μουσική Επένδυση -> 3.1 / 10
Σκηνοθεσία / Φωτογραφία -> 2.9 / 10

Τελική Βαθμολογία -> 3.1 / 10



Δείτε το trailer:  http://www.youtube.com/watch?v=AwYQC6i9_RA

Η ταινία αφορά την ζωή του MacGruber, ενός πολυτάλαντου πολεμιστή των ειδικών δυνάμεων, με 16 μετάλλια τιμής, γνώστης πολεμικών τεχνών και έμπειρος κατασκευαστής βομβών, ο οποίος την τελευταία 10ετια έχει αποσυρθεί τελείως από την δράση λόγω του θανάτου της γυναίκας του την ημέρα του γάμου τους. Όταν όμως τον βρίσκει ο μέντορας του, συνταγματάρχης Faith και τον ενημερώνει ότι η χώρα του τον χρειάζεται, διότι ο μισητός εχθρός του και πιθανός δολοφόνος της γυναίκα του Dieter Von Cunth έχει κλέψει μια πυρηνική κεφαλή, ο MacGruber επιστρέφει στη δράση και τότε όλα αρχίζουν.

Όσο ωραία ακούγεται η κεντρική ιδέα της ταινίας, δεν αφορά τίποτα άλλο παρά μια παρωδία περιπέτειας δράσης όπου ο MacGruber μαζί με την ομάδα που έχει κάνει (έναν πουριτανό υπολοχαγό Dixon Piper και την πιστή φίλη του από την παλιά ομάδα Vicki ST Elmo) προσπαθεί να σώσει την Αμερική μέσα από απίθανες σκηνές δράσης. Το look παρωδίας του πρωταγωνιστή (θυμίζει έντονα Τσακ Νόρις) , το trash παλιό ραδιόφωνο blaupunkt που το κρατάει στα χέρια κάθε φορά που βγαίνει από την ολοκαίνουργια Ferrari, το ντύσιμο 90΄s της φίλης του Vicki ST Elmo, οι τραγικοί διάλογοι και τα πρόχειρα εφέ είναι λόγοι που σε κάνουν να θέλεις ή δεν θέλεις να παρακολουθήσεις την ταινία.

Συμπέρασμα : Ο εκκεντρικός ήρωας των 90’ s MacGruber αναβιώνει στην μεγάλη οθόνη, κατεμέ, χωρίς να του δίνουν τον ανάλογο σεβασμό. Όποιος είναι fun αυτού του είδους ταινιών, παρωδίας, καλή θέαση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις