Kung Fu Panda


Πληροφορίες για την Ταινία : http://www.imdb.com/title/tt0441773/
Είδος Ταινίας : Animation
Έτος Παραγωγής : 2008

Πλοκή / Ιστορία -> 7.1 / 10
Χαρακτήρες / Ηθοποιία -> 7 / 10
Εξέλιξη / Φινάλε -> 7.1 / 10
Ηχητικά Εφέ / Μουσική Επένδυση -> 7.3 / 10
Σκηνοθεσία / Φωτογραφία -> 7.4 / 10

Τελική Βαθμολογία -> 7.2 /10


Δείτε το trailer:  http://www.youtube.com/watch?v=RR4TIYEAmIk
Μη βιαστείτε να σχολιάσετε. Είμαι σίγουρος ότι με το άκουσμα της ταινίας αυτής κάποιοι θα ξενερώσετε. Κακώς όμως. Η συγκεκριμένη ταινία - animation ανήκει σε μια φουρνιά ταινιών που βλέπονται από μικρούς και μεγάλους. Οι κλασσικές παιδικές ταινίες κινουμένων σχεδίων με τις οποίες μεγαλώσαμε ανήκουν πια στο παρελθόν και τη θέση τους έχουν πάρει κάποιες, όπως η συγκεκριμένη, που έχουν γέλιο και βλέπονται από όλη την οικογένεια.

Τι έχουμε λοιπόν εδώ; Ένα αφελές και παρορμητικό Πάντα που φιλοδοξεί να μάθει Kung Fu! Ο συμπαθής Πο προσπαθεί να εκπληρώσει το μεγάλο του όνειρο αν και οι σωματικές του διαστάσεις δεν τον βοηθούν και πολύ. Το αντίθετο μάλιστα.

Όταν όμως η επιθυμία είναι μεγάλη και οι δυνάμεις του σύμπαντος συνωμοτούν υπέρ σου, τότε όλα είναι πιθανά. Ο αδέξιος και άγαρμπος Πο υπό την καθοδήγηση του γκουρού Σι Φου και με τη βοήθεια των πέντε φίλων του, αναλαμβάνει να σώσει την πόλη από τα χέρια του κακού Τάι Λανγκ. Και τότε οι πολεμικές τέχνες παίρνουν φωτιά!

Συμπέρασμα : Μα καλά, ένα Πάντα που να γνωρίζει πολεμικές τέχνες; Θα μας τρελάνουν εκεί στη Dreamworks και μάλλον τα κατάφεραν καλά. Το αδέξιο Πάντα καταφέρνει να προκαλέσει αστείρευτο γέλιο με το "ταλέντο" του στις πολεμικές τέχνες και τις απίστευτες ατάκες του!

Οι φωνές των Dustin Hoffman, Angelina Jolie, Jack Black, Jackie Chan (δεν θα μπορούσε να λείπει από μια τέτοια ταινία..), Lucy Liu και άλλων γνωστών ηθοποιών υπογράφουν την διασκεδαστική αυτή ταινία.

Το Kung Fu Panda μας υπενθυμίζει ότι όλοι μας κρύβουμε ένα μικρό ήρωα που περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να εμφανιστεί. Τι κι αν πρόκειται για animation! Όταν μια δουλειά είναι καλή, αξίζει να προβληθεί.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις