The Tourist


Πληροφορίες για την Ταινία : http://www.imdb.com/title/tt1243957/
Είδος Ταινίας : (Κωμική ?) Περιπέτεια
Έτος Παραγωγής : 2010

Πλοκή / Ιστορία -> 5.1 / 10
Χαρακτήρες / Ηθοποιία -> 4.2 / 10
Εξέλιξη / Φινάλε -> 2.8 / 10
Ηχητικά Εφέ / Μουσική Επένδυση -> 5.5 / 10
Σκηνοθεσία / Φωτογραφία -> 6.1 / 10

Τελική Βαθμολογία -> 4.7 / 10



Δείτε το trailer: http://www.youtube.com/watch?v=5XtbLezJtMg
Η μυστηριώδης και γοητευτική Elise (Angelina Jolie) παρακολουθείται και εντοπίζεται από την Ιντερπόλ στο Παρίσι. Καθώς απολαμβάνει το καφεδάκι της, λαμβάνει ένα γράμμα από τον καταζητούμενο  πρώην σύντροφό της τον Alexander Pearce, με οδηγίες να επιβιβαστεί άμεσα σε ένα τρένο για την Βενετία, και εκεί να επιλέξει κάποιον «αθώο» επιβάτη που του μοιάζει (φυσιογνωμικά) ώστε να αποπροσανατολίσει τους πράκτορες, νομίζοντας ότι είναι εκείνος..

Στο τρένο θα συναντήσει τον Frank Tupallo (Johnnie Depp), έναν Αμερικανό τουρίστα, που εκείνη την ώρα διάβαζε ένα κατασκοπικό μυθιστόρημα. Η επιλογή έγινε !

Μαζί θα περάσουν κάποιες όμορφες στιγμές στην Βενετία, πάντα στα πλαίσια του σχεδίου της ώστε όλοι να νομίζουν ότι είναι ο Alexander, κάτι που ο συμπαθής Frank δυστυχώς δεν γνωρίζει… Προς το παρόν !

Τα πράγματα περιπλέκονται όμως καθώς : ο Frank έχει πλέον ερωτευτεί την Elise και την έχει συνεχώς από κοντά, η Ιντερπόλ παρακολουθεί κάθε τους βήμα περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να τους συλλάβει και στο παιχνίδι πλέον μπαίνει και ο γκάγκστερ Shaw, του οποίου τα λεφτά έκλεψε ο Alexander Pearce και προφανώς τα θέλει πίσω !

Χμ… Εντάξει, οκ….

Συμπέρασμα : Κλασσική κακή Αμερικανιά, αν και remake του Γαλλικού φιλμ «Anthony Zimmer», με τα γνωστά πολλά κλισέ να είναι παρόντα και εδώ.  Κακή έως ανύπαρκτη η χημεία των δύο πρωταγωνιστών, με έναν εμφανώς κουρασμένο Johnnie Depp (κλασσική «αρπαχτή», δεν διασκεδάζει καθόλου ο Depp στην ταινία και αυτό βγαίνει συνεχώς..) και την κλασική "πλαστική" Angelina να προσπαθεί να μας πείσει με την ερμηνεία της..

Βλέπετε για να πεις ότι πέτυχε μια ταινία, εκτός των όμορφων και διάσημων πρωταγωνιστών (αλλά και την ομορφιά του τοπίου), χρειάζονται και άλλα… 

Α ρε αυτό το επιθετικό marketing
Καταστρέφει….

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις