Knocked Up


Πληροφορίες για την Ταινία : http://www.imdb.com/title/tt0478311/
Είδος Ταινίας : Ρομαντική Κωμωδία
Έτος Παραγωγής : 2007

Πλοκή / Ιστορία -> 6.8 / 10
Χαρακτήρες / Ηθοποιία -> 6.8 / 10
Εξέλιξη / Φινάλε -> 6.8 / 10
Ηχητικά Εφέ / Μουσική Επένδυση -> 6.6 / 10
Σκηνοθεσία / Φωτογραφία -> 6.8 / 10

Τελική Βαθμολογία -> 6.8 /10



Δείτε το trailer:  http://www.youtube.com/watch?v=xlBR-T8gdFo

Έχετε ακούσει ότι συνήθως ο συνδυασμός ποτού, ξενυχτιού και σεξ δημιουργεί προβλήματα το πρωί; Αν ναι, τότε να το πείτε σε Άλισον και Μπεν.

Η Άλισον (Ketherine Heigl) λοιπόν είναι μια δημοσιογράφος στα pick της. Η προαγωγή της την έχει ενθουσιάσει τόσο πολύ που αποφασίζει ένα βράδυ να το ρίξει έξω. Χωρίς δεύτερη σκέψη, προφύλαξη και με την παρακίνηση του άτιμου οινοπνεύματος επιλέγει τον Μπεν (Seth Rogen) για ένα one-night stand! Ποιος είναι ο Μπεν; Ένας φιλοσοφημένος άεργος νεαρός που που έτυχε να βρεθεί στο ίδιο μαγαζί.

Αποτέλεσμα; Λίγες εβδομάδες μετά η Άλισον ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος και τότε αρχίζουν τα όργανα! Ανέτοιμοι και οι δυο (κυρίως ο Μπεν) για μια τέτοια αλλαγή στη ζωή τους, προσπαθούν να εξοικειωθούν με τα νέα δεδομένα προσφέροντας απολαυστικές στιγμές γέλιου.

Από τη μια πλευρά η καθωσπρέπει γοητευτική δημοσιογράφος που προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στην επαγγελματική της καριέρα και την έλευση του "πελαργού" και από την άλλη ο ατημέλητος και παρορμητικός Μπεν που ζει και αναπνέει για οτιδήποτε στερείται σοβαρότητας!

Συμπέρασμα : Μια "άτυχη" στιγμή, ένα αταίριαστο ζευγάρι και ένα μωρό που φέρνει κοντά δυο ανθρώπους που αν δεν υπήρχε άλλος λόγος η σχέση τους θα καταχωρούταν ως στατιστικό λάθος!

Μπορεί να δουλέψει; Δύσκολη ερώτηση που γίνεται ακόμα δυσκολότερη όταν πρόκειται για την Άλισον και τον Μπεν. Δυο εκ διαμέτρου αντίθετους χαρακτήρες που πρέπει να στρωθούν και να τα βρουν.

Ένα συμβάν προβληματισμού που παρουσιάζεται με τρόπο χιουμοριστικό και με σκοπό να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Πολύ καλή προσπάθεια και πολύ καλή εμφάνιση του Seth Rogen. Το κατάλληλο πρόσωπο στον κατάλληλο ρόλο!

ps: Ψάξτε για την unrated έκδοση της ταινίας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις