Shooter


Πληροφορίες για την Ταινία : http://www.imdb.com/title/tt0822854/
Είδος Ταινίας : Περιπέτεια Δράσης
Έτος Παραγωγής : 2007

Πλοκή / Ιστορία -> 6.6 / 10
Χαρακτήρες / Ηθοποιία -> 6.7 / 10
Εξέλιξη / Φινάλε -> 6.8 / 10
Ηχητικά Εφέ / Μουσική Επένδυση -> 7 / 10
Σκηνοθεσία / Φωτογραφία -> 7.2 / 10

Τελική Βαθμολογία -> 6.9 /10



Δείτε το trailer:  http://www.youtube.com/watch?v=qB6hxH1A8tc
Ο πρώην ελεύθερος σκοπευτής Μπομπ Λη Σουάγκερ (Mark Wahlberg) έχει καιρό τώρα εγκαταλείψει τον στρατό. Η τελευταία αποτυχημένη αποστολή στην οποία συμμετείχε τον ώθησε να αποσυρθεί προτιμώντας μια απομονωμένη ζωή διαφορετική από εκείνη στην οποία είχε συνηθίσει.

Δεν θα αργήσει όμως η στιγμή που οι ικανότητες του θα ζητηθούν και πάλι από τις μυστικές υπηρεσίες. Η πληροφορία για δολοφονική απόπειρα του Προέδρου των Η.Π.Α. σε μια από τις 3 επόμενες διαδοχικές εμφανίσεις του, έχουν σημάνει συναγερμό στους αρμοδίους. Ο Μπομπ, ως έμπειρος σκοπευτής, μπορεί να βοηθήσει και να αποτρέψει την επικείμενη απόπειρα. Και αυτό ακριβώς κάνει με μια μικρή λεπτομέρεια. Ότι και ο ίδιος αποτελεί στόχο!

Η προσπάθεια ενοχοποίησης του από εκείνους που τον προσέλαβαν, τον οδηγεί σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια διαφυγής και ταυτόχρονα εύρεσης των ενόχων! Κάποιοι θέλουν να βγάλουν από τη μέση τον Πρόεδρο των Η.Π.Α. και ο κατάλληλος άνθρωπος να φορτώσουν το έγκλημα είναι εκείνος. Δεν θα είναι όμως και τόσο εύκολο.

Συμπέρασμα : Ένας καλός και ευσυνείδητος στρατιώτης που στο όνομα της αμερικανικής σημαίας δεν διστάζει να παραμερίσει τις προσωπικές του διαφορές και να επανενταχθεί στο σύστημα των μυστικών υπηρεσιών της χώρας του. Η γνωστή καλή συνταγή σε μια καλύτερη όμως version..

Απέναντι σε προδότες και δέσμιους των πολιτικών συμφερόντων αποφασίζει να τα βάλει με θεούς και δαίμονες για να αποδείξει την αθωότητα του και να φανερώσει τους πραγματικούς ενόχους.

Οι Mark Wahlberg και Danny Glover (σε διαφορετικό ρόλο από ότι συνήθως!) κάνουν καλή δουλειά και μας σερβίρουν ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα, με ένα φινάλε όπου δικαιώνει όσους αναζητούν απονομή δικαιοσύνης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις