Chain Letter


Πληροφορίες για την Ταινία : http://www.imdb.com/title/tt1148200/
Είδος Ταινίας : Θρίλερ
Έτος Παραγωγής : 2010

Πλοκή / Ιστορία -> 5.5 / 10
Χαρακτήρες / Ηθοποιία -> 6 / 10
Εξέλιξη / Φινάλε -> 5.7 / 10
Ηχητικά Εφέ / Μουσική Επένδυση -> 5.7 / 10
Σκηνοθεσία / Φωτογραφία -> 5.8 / 10

Τελική Βαθμολογία -> 5.7 /10


Δείτε το trailer:  http://www.youtube.com/watch?v=6PlqNRNEuWU

Η εξέλιξη της τεχνολογίας με τον ξέφρενο ρυθμό που έχει πάρει κερδίζει συνεχώς πόντους στις συνειδήσεις όλων. Δεν είναι λίγοι ωστόσο που διαφωνούν με την πρόοδο της και μάλιστα δεν διστάζουν να το αποδεικνύουν έμπρακτα. Ένας από αυτούς αποφασίζει να ξεπεράσει τα όρια στέλνοντας ένα απειλητικό e-mail σε μια παρέα μαθητών του Γυμνασίου.

Το μήνυμα του σαφές: «Σπάσε την αλυσίδα και θα πεθάνεις», το οποίο πρέπει να προωθηθεί και σε καμιά περίπτωση να διαγραφεί. Αν συμβεί το αντίθετο οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές για εκείνον που θα το πράξει. Η απειλή αυτή δεν λαμβάνεται αρχικά στα σοβαρά αλλά σύντομα η παρέα θα αντιληφθεί πως η ζωή τους είναι σε κίνδυνο.
Ένας-ένας παραδίδονται στα χτυπήματα του παρανοϊκού δολοφόνου. Οι εναπομείναντες μαθητές μαζί με την αστυνομία θα προσπαθήσουν να βρουν τα ίχνη του ώστε ο κύκλος της αλυσίδας να σταματήσει μια για πάντα.

Συμπέρασμα : Χιλιοπαιγμένο story που έχει αρχίσει και κουράζει. Μια παρέα που προσπαθεί να ξεφύγει από τα χέρια ενός ψυχοπαθή που αυτή τη φορά τα έχει βάλει με την τεχνολογία! Γι αυτό το λόγο αρχίζει να σκοτώνει με τη σειρά μαθητές που χρησιμοποιούν e-mail και κινητό τηλέφωνο. Τι άλλο να πεις..
Μέτρια περίπτωση που θα πάει στα αζήτητα των dvd.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις