Machete

Πληροφορίες για την Ταινία : http://www.imdb.com/title/tt0985694/
Είδος ταινίας : Περιπέτεια / Δράσης
Έτος παραγωγής : 2010

Πλοκή / Ιστορία : 5 / 10
Χαρακτήρες / Ηθοποιία : 4 / 10
Εξέλιξη /Φινάλε : 4 / 10
Ηχητικά Εφέ / Μουσική Επένδυση : 5 / 10
Σκηνοθεσία / Φωτογραφία : 5 / 10

Τελική Βαθμολογία : 4,6 / 10

Δείτε το trailer:  http://www.youtube.com/watch?v=I16020r--oM
Ο Ματσέτε, πρώην ομοσπονδιακός αστυνομικός του Μεξικό, μετά την διαμάχη του με τοπικό Βαρόνο ναρκωτικών βρίσκεται εξόριστος να περιπλανιέται στους δρόμους του Τέξας και να εργάζεται περιστασιακά ως εργάτης. Εκεί θα τον προσλάβει μία παραστρατιωτική ομάδα προκειμένου να δολοφονήσει έναν τοπικό γερουσιαστή, πολέμιο των μεταναστών και υποστηρικτή της κατασκευής ενός φράχτη στα σύνορα Αμερικής και Μεξικού (σας θυμίζει κάτι?). Λίγο πριν εκτελέσει το συμβόλαιο ο γερουσιαστής θα πυροβοληθεί στο πόδι από κάποιον άλλο εκτελεστή οπότε ο Ματσέτε θα αποτελέσει τον 1ο ύποπτο τόσο της αστυνομίας αλλά και ενός πλήθος δολοφόνων της ομάδας που τον προσέλαβε.

Στην προσπάθεια του να σώσει την ζωή του και να καθαρίσει το όνομα του ο Ματσέτε θα έρθει αντιμέτωπος με τοπικές συμμορίες, πολιτικά – οικονομικά συμφέροντα αλλά και με το παρελθόν του στο πρόσωπο του Μεξικάνου Βαρόνου ναρκωτικών.

Στον κεντρικό πρωταγωνιστικό ρόλο του Ματσέτε δεσπόζει η cult μορφή του Danny Trejo και ένα μεγάλο καστ από πολύ γνωστούς ηθοποιούς όπως ο Robert De Niro, η Jessica Alba, Lindsay Lohan, Steven Seagal και ο πραγματικά αγνώριστος Don Johnson.

Συμπέρασμα : Όσοι ψάχνετε σε μια ταινία ποιότητα, κουλτούρα κτλ να δείτε κάτι άλλο. Όσοι ψάχνετε μια διασκεδαστική τυπική αμερικάνικη ταινία δράσης με σκηνές που θα σας μείνουν για αρκετό καιρό θα περάσετε ένα ωραίο δίωρο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις