Godzilla Vs. Mechagodzilla II


Πληροφορίες για την Ταινία : http://www.imdb.com/title/tt0107027/
Είδος Ταινίας : Περιπέτεια Επιστημονικής Φαντασίας
Έτος Παραγωγής : 1993

Πλοκή / Ιστορία -> ?? / 10
Χαρακτήρες / Ηθοποιία -> ?? / 10
Εξέλιξη / Φινάλε -> ?? / 10
Ηχητικά Εφέ / Μουσική Επένδυση -> ?? / 10
Σκηνοθεσία / Φωτογραφία ->  ?? / 10

Τελική Βαθμολογία -> ?? / 10 


Δείτε το trailer:  http://www.youtube.com/watch?v=vvU2uvxSepA
Μία ομάδα Ιαπώνων ερευνητών, ταξιδεύουν σε ένα απομακρυσμένο νησί του Ειρηνικού και εκεί ανακαλύπτουν ένα αυγό δεινοσαύρου ! Αποφασίζουν να πάρουν το αυγό πίσω στην Ιαπωνία, αλλά η κίνησή τους αυτή θα προσελκύσει τον Godzilla αλλά και το μυθικό ιπτάμενο τέρας Rodan !

Όπως  αποδεικνύεται, το μωράκι-δεινόσαυρος είναι παιδί του Godzilla !!!!
Και το θέλει πίσω !!!!

Παράλληλα, η J.S.D.F (Japan Self Defense Forces….) ανασύρει τα απομεινάρια του θρυλικού ρομπότ Mecha-King Ghidorah (από την 1η ταινία..) από τον ωκεανό, και με την βοήθεια της τεχνολογίας, δημιουργούν το επόμενο μεγάλο ρομπότ , τον Mecha-Godzilla, με σκοπό να αμυνθούν από τους επερχόμενους εχθρούς Godzilla και Rodan !!!!

Απλά… Έπος !!!

Συμπέρασμα : Άλλη μία ταινία από τα θρυλικά Toho Studios, με θέμα τι άλλο ? Τον Godzilla ! Οι βαθμολογίες και οι κριτικές για τις ταινίες αυτού του είδους δεν ισχύουν !

Μιλάμε για θρυλικές παραγωγές, με απίστευτες καταστροφές !
Και το σημαντικότερο : τα εφέ όλων των ταινιών είναι «πραγματικά» από την άποψη ότι βλέπουμε τεράστιες μακέτες πόλεων σε κλίμακα και τον Godzilla (αλλά και τα άλλα τέρατα), τα υποδύονται κανονικοί άνθρωποι με ειδικά κουστούμια !!!!!
Απλά, η απόλυτη καταστροφή !!!!!

[Το παρόν άρθρο αποτελεί έναν φόρο τιμής στις θρυλικές αυτές ταινίες, που πραγματικά είχαν αυτό το κάτι που σε προσέλκυε και τις αγαπούσες, κάτι που φυσικά δεν πρόκειται να αποκτήσουν ποτέ οι Αμερικάνικες παραγωγές του είδους με τα σούπερ σπέσιαλ οπτικά εφέ και μόνον αυτά….]

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις