The Wrestler


Πληροφορίες για την Ταινία : http://www.imdb.com/title/tt1125849/
Είδος Ταινίας : Κοινωνικό Δράμα
Έτος Παραγωγής : 2008

Πλοκή / Ιστορία -> 6.5 / 10
Χαρακτήρες / Ηθοποιία -> 7.5 / 10
Εξέλιξη / Φινάλε -> 6.5 / 10
Ηχητικά Εφέ / Μουσική Επένδυση -> 7 / 10
Σκηνοθεσία / Φωτογραφία -> 8 / 10

Τελική Βαθμολογία -> 7.1 / 10



Οι απαιτήσεις από τον Αρονόφσκι είναι πάντα μεγάλες έπειτα από το my all time favorite “REQUIEM”.Γνωρίζοντας βέβαια ότι το story της ταινίας αφορούσε τη ζωή ενός παλαιστή δεν περιμένεις απροσδόκητα σκηνοθετικά τρυκ. Παρ’ολα αυτά για άλλη μια φορά απολαμβάνεις τα ρεαλιστικά, αυθεντικά πλάνα που περιμένεις από έναν τόσο καλό σκηνοθέτη.

Η ταινία μάς παρουσιάζει τη ζωή ενός –ουσιαστικά- συνταξιούχου παλαιστή ο οποίος έχει χάσει κάθε ενδιαφέρον για τη ζωή. Από τη μία η κόρη του (το μόνο ενδιαφέρον που του απέμεινε μετά την απόσυρσή του από τα τερέν) τον αποφεύγει καθώς στα χρόνια της δόξας την είχε ξεχάσει και από την άλλη το πραγματικό ενδιαφέρον του για μια στρίπερ είναι χωρίς αντίκρυσμα. Έτσι αποφασίζει να επιστρέψει στον κόσμο της πάλης, το μόνο μέρος όπου απολαμβάνει την αναγνώριση των άλλων. Ένα πρόβλημα υγείας όμως απειλεί τον τελευταίο δρόμο της κοινωνικής καταξίωσης που του απέμεινε.

Ενδιαφέρον κοινωνικό δράμα, ειδικά για τους φίλους του σπορ, με έντονα συναισθήματα. Ρόλος κομμένος και ραμμένος στα μέτρα του Μίκυ-θαρρείς πως αυτή είναι η πραγματική του ζωή. Αξιοπρόσεκτο soundtrack με καταπληκτικό τραγούδι στους τίτλους τέλους από τον Bruce Springsteen.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις