I Love You, Beth Cooper


Πληροφορίες για την Ταινία : http://www.imdb.com/title/tt1032815/
Είδος Ταινίας : Κωμωδία
Έτος Παραγωγής : 2009

Πλοκή / Ιστορία -> 5.4 /10
Χαρακτήρες / Ηθοποιία -> 6.1 /10
Εξέλιξη / Φινάλε -> 6.3 /10
Ηχητικά Εφέ / Μουσική Επένδυση -> 4.4 /10
Σκηνοθεσία / Φωτογραφία -> 5.2 /10

Τελική Βαθμολογία -> 5.5 /10



Δείτε το trailer:  http://www.youtube.com/watch?v=7DNNgvnnWLA

Όταν ο Ντένις Κόβερμαν, ο μεγαλύτερος σπασίκλας του σχολείου, εξομολογείται τον έρωτα του για την δημοφιλή Μπεθ Κούπερ κατά την διάρκεια της ομιλίας στο τέλος της σχολικής χρονιάς, όλοι μένουν με ανοιχτό το στόμα। Το πραγματικό σοκ όμως θα το πάθει ο Ντένις, όταν το ίδιο βράδυ αντικρίσει στην πόρτα του σπιτιού του την Μπεθ μαζί με δύο φίλες της, που τον επισκέπτονται για να του δείξουν πώς διασκεδάζουν τα cool παιδιά! Θα γελάσετε με τις προσπάθειες του Ντένις να προσεγγίσει την Μπεθ αλλά και να μείνει μακριά από τον Λάντο Καρλίσιαν, τον μανιακό πρώην της και της τρελής του παρέας!

Μια ακόμη σχολική κωμωδία που ο nerd προσπαθεί να κατακτήσει το όνειρο μιας σχολικής χρονιάς, δηλαδή την προσοχή του σχολικού του έρωτα που συνήθως είναι η καλλίγραμμη cool κοπελιά του high school. Στην ταινία μας το ρόλο αυτό το ενσαρκώνει με πολύ ωραίο τρόπο η Ηayden Penettiere, η οποία έμπειρη από το ρόλο της cheerleader στο Ηeroes, υποδύεται μια cheerleader ( ουαου ) που θα δείξει στον Ντένις ότι πολλές φορές ότι λάμπει δεν είναι χρυσός ή είναι χρυσός ότι το περιποιούμαστε και του συμπεριφερόμαστε ανάλογα.

Συμπέρασμα : Μια γλυκανάλατη νεανική κωμωδία που θα σας διασκεδάσει για την μιάμιση ώρα που θα σπαταλήσετε από την ζωή σας για να την δείτε. Βέβαια την επόμενη μέρα το πιο πιθανόν να μην είστε προβληματισμένοι από αυτό που είδατε.

Ηave fun, life is simple.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις