The Canyon


Πληροφορίες για την Ταινία : http://www.imdb.com/title/tt0960741/
Είδος Ταινίας : Θρίλερ
Έτος Παραγωγής : 2009

Πλοκή / Ιστορία -> 4.6 /10
Χαρακτήρες / Ηθοποιία -> 5.2 /10
Εξέλιξη / Φινάλε -> 5.8 /10
Ηχητικά Εφέ / Μουσική Επένδυση -> 4.9 /10
Σκηνοθεσία / Φωτογραφία -> 6 /10

Τελική Βαθμολογία -> 5.3 /10


Δείτε το trailer: http://www.youtube.com/watch?v=5xibmU-VMKE

Η υπόθεση είναι απλή. Ένα νιόπαντρο ζευγάρι επιθυμεί να περάσει ένα περιπετειώδες τριήμερο διασχίζοντας το εκπληκτικό σε ομορφιά Grand Canyon, χωρίς να έχουν καθόλου στην άκρη του μυαλού τους την λέξη «οργάνωση». Έτσι φθάνοντας στο σημείο εκκίνησης μαθαίνουν ότι δεν μπορούν την συγκεκριμένη χρονική περίοδο να κάνουν την βόλτα που επιθυμούν διότι απλά είναι σε off season και δεν βγαίνουν άδειες εισόδου. Απογοητευμένοι αποφασίζουν να πιούν ένα ποτό στο μπαράκι του χωριού ( τι πρωτότυπο !!! ).

Ο σύζυγος, του οποίου του έχει γίνει έμμονη ιδέα να βολτάρει στο φαράγγι, προσπαθεί να πείσει την Yvonne Strahovski ( Lori ), η οποία σε όλη την ταινία πείθετε από τον σύζυγο σε χρόνο dt. Και πάνω στην συζήτηση να εισέλθουν παράνομα στο φαράγγι, εμφανίζεται στην διπλανή καρέκλα ( η πρωτοτυπία συνεχίζεται ) ένας οδηγός, ψιλομεθύστακας, ο οποίος του εγγυάται την καλύτερη και memorable βόλτα στο Grand Canyon με όλα τα απαραίτητα νόμιμα έγγραφα. Το νιόπαντρο ζευγάρι αποφασίζει ( επηρεασμένο από την καψούρα ) να ακολουθήσει τον έμπειρο οδηγό και τότε ξεκινούν οι περιπέτειες.

Μια ταινία που το μονό που μπορεί να σου αφήσει, είναι το Grand Canyon και η Yvonne.

Συμπέρασμα : Εάν ένα βράδυ βρέχει καταρρακτωδώς, είστε μπροστά στη τηλεόραση κάνοντας zapping και ξαφνικά βλέπετε την ταινία να ξεκινά, τότε προτείνω 3 πράγματα:
α) βλέπετε τι ώρα είναι,
β) αξιολογείτε εάν έχει κάτι καλύτερο σε άλλα κανάλια και
γ) βεβαιωθείτε εάν παίζει ο Ολυμπιακός.

Εάν κάτι από όλα αυτά δεν ισχύουν, τότε καλή σας διασκέδαση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις