The Ugly Truth


Πληροφορίες για την Ταινία : http://www.imdb.com/title/tt1142988/
Είδος Ταινίας : Ρομαντική Κωμωδία
Έτος Παραγωγής : 2009

Πλοκή / Ιστορία -> 7.5 / 10
Χαρακτήρες / Ηθοποιία -> 7.3 / 10
Εξέλιξη / Φινάλε -> 7 / 10
Ηχητικά Εφέ / Μουσική Επένδυση -> 6.5 / 10
Σκηνοθεσία / Φωτογραφία -> 6.9 / 10

Τελική Βαθμολογία -> 7 /10


Δείτε το trailer:  http://www.youtube.com/watch?v=Lh_NT69lcPY

Τι συμβαίνει όταν δύο τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες αναγκάζονται να συναργαστούν κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη; Αυτό ακριβώς που φαντάζεστε.

Η Άμπι (Katherine Heigl) είναι παραγωγός ενός πρωινού μαγκαζίνο σε ένα τηλεοπτικό κανάλι την πόλης του Σακραμέντο. Έξυπνη και δυναμική όπως είναι, αποτελεί ένα κλασικό πρότυπο γυναίκας που προσπαθεί να ελέγξει όλα όσα συμβαίνουν γύρω της. Για εκείνη τα πάντα είναι θέμα κριτηρίων και κανόνων. Αποτέλεσμα να είναι μόνη μαζί την γάτα της..

Ο Μάικ (Gerard Butler), από την άλλη, είναι κάτι το εντελώς αντίθετο.
Παρουσιαστής της εκπομπής “The Ugly Truth”, προσπαθεί να συμβουλέψει τις γυναίκες για τον τρόπο που σκέφτονται οι άνδρες. Ο απότομος και εριστικός χαρακτήρας του αποτελεί το σήμα κατατεθέν της εκπομπής του, η οποία αποκτά φανατικούς θαυμαστές αλλά και επικριτές. Με λίγα λόγια, στην Ελλάδα η εκπομπή του δεν θα έκλεινε εβδομάδα..

Η μοίρα όμως τα έφερε έτσι ώστε η Άμπι και ο Μάικ πρέπει να συνεργαστούν με κοινό σκοπό την μεγαλύτερη δυνατή ακροαματικότητα. Με τον καιρό η αρχική αντιπάθεια μετατρέπεται σε εκτίμηση αλλά και φιλία. Και χωρίς καλά καλά να το καταλάβουν, νάτος και ο φτερωτός θεός με τα βέλη..

Συμπέρασμα : Χαλαρώστε και πατήστε play. Θα γελάσετε αρκετά με τον εκρηκτικό Gerard Butler αλλά και την “καθώς πρέπει” Katherine Heigl. Δυο ασυμβίβαστους χαρακτήρες που στο τέλος καταφέρνουν να βρουν την λύση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις