Knight and Day


Πληροφορίες για την Ταινία : http://www.imdb.com/title/tt1013743/
Είδος Ταινίας : Κωμωδία / Περιπέτεια
Έτος Παραγωγής : 2010

Πλοκή / Ιστορία -> 7.2 / 10
Χαρακτήρες / Ηθοποιία -> 7.4 / 10
Εξέλιξη / Φινάλε -> 7 / 10
Ηχητικά Εφέ / Μουσική Επένδυση -> 6.4 / 10
Σκηνοθεσία / Φωτογραφία -> 7.1 / 10

Τελική Βαθμολογία -> 7 / 10



Δείτε το trailer:  http://www.youtube.com/watch?v=S9KJDRXXrB8

Ο Tom Cruise και η Cameron Diaz είναι το λαμπερό πρωταγωνιστικό δίδυμο σε αυτήν την κατασκοπευτική περιπέτεια δράσης με έντονο το κωμικό στοιχείο.
Είναι, χοντρικά, η ιστορία κάποιου Ρόι Μίλερ (Tom Cruise) και κάποιας Τζουν Χέιβενς (Cameron Diaz) που συναντιούνται κάτω από περίεργες συνθήκες σ' ένα αεροδρόμιο, βιώνουν μαζί μια περίεργη πτήση και μια αναγκαστική προσγείωση, πριν χωριστούν και ξανασυναντηθούν μέσα σε ακόμη πιο περίεργες συνθήκες υπό την απειλή, τίνος άλλου, του κακού FBI.

Στην πορεία δημιουργείται ανάμεσά τους ένα φλερτ, που μοιάζει καταδικασμένο όσο αντιλαμβάνονται ο ένας την πραγματικότητα του άλλου. Ο Ρόι είναι κάποιου είδους υπερκατάσκοπος κι η Τζουν μια κοπέλα που αγχώνεται για το τι θα φορέσει στο γάμο της αδερφής της. Κι όμως, αυτό που νιώθει για 'κείνον είναι δυνατό κι έτσι αποφασίζει να τον βρει και να μείνει στο πλευρό του. Αυτό, βέβαια, δεν είναι ποτέ τόσο εύκολο όσο ακούγεται κι έτσι η περιπέτεια είναι αναπόφευκτη.

Μια ανάλαφρη, γρήγορη περιπέτεια με εντυπωσιακά εφέ, μια Cameron Diaz με στυλ φυσικότατης ξανθιάς με απορίες και αντιδράσεις 8χρονου κοριτσιού και ένας Tom Cruise σε δύσκολες αποστολές και μάχες που πολλές φορές θυμίζουν τον πράκτορας της IMF Ethan Hunt.

Συμπέρασμα : Μια καλή σε γενικές γραμμές ταινία που, αντιθέτως από το αναμενόμενο, στο τέλος σου αφήνει μια δροσιστική ανάσα και ένα ταξιδιάρικο συναίσθημα από τις πολλές και ωραίες πόλεις όπου το κουβάρι της ιστορίας ξετυλίγεται.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις