Serious Moonlight

Πληροφορίες για την Ταινία : http://www.imdb.com/title/tt1133993/
Είδος Ταινίας : Ρομαντική Κωμωδία
Έτος Παραγωγής : 2009

Πλοκή / Ιστορία -> 5.1 /10
Χαρακτήρες / Ηθοποιία -> 5.8 /10
Εξέλιξη / Φινάλε -> 5.4 /10
Ηχητικά Εφέ / Μουσική Επένδυση -> 5.9 /10
Σκηνοθεσία / Φωτογραφία -> 5.2 /10

Τελική Βαθμολογία -> 5.5 /10



Δείτε το trailer: http://www.youtube.com/watch?v=MCsU_19Clyo

Η Louise (Meg Ryan) είναι μια πετυχημένη και δυναμική δικηγόρος, παντρεμένη 13 χρόνια με τον Ιan (Timothy Hutton). Φτάνοντας στο εξοχικό της σπίτι μια μέρα νωρίτερα από το προγραμματισμένο, συγκινείται όταν συναντά μια...θάλασσα από τριαντάφυλλα. Σύντομα όμως θα καταλάβει ότι ο σύζυγός της δεν περιμένει αυτήν, αλλά την κατά πολύ νεότερη φίλη του Sara (Kristen Bell). Η Louise συναντά τον σύζυγό της την ώρα που έχει ξεκινήσει να της γράφει ένα γράμμα όπου της εξηγεί την πρόθεσή του να την αφήσει.

Η -κατά τα άλλα- ψύχραιμη Louise αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της...Αιχμαλωτίζει τον Ian, δένοντας τον σε μια καρέκλα, και αρνείται να τον ελευθερώσει μέχρι εκείνος να πειστεί να δώσει άλλη μια ευκαιρία στον γάμο τους. Η κατάσταση περιπλέκεται όταν εμφανίζεται στο εξοχικό η Sara καθώς και ένας 'περίεργος' κηπουρός.

Μια ρομαντική κωμωδία που η συνολική διάρκεια είναι 84΄λεπτα (ούτε μιάμιση ώρα ταινία) εύκολα καταλαβαίνετε ότι δεν χρειάζεται να ασχολούμαστε εκ βαθέως. Ίσως αν δεν υπήρχε η παρουσία, της κατά τα άλλα συμπαθητικής Meg Ryan, η ταινία δεν θα περναγε την βαση.

Συμπέρασμα : Μόνο ένα ειστε φαν της Meg, όπου και πάλι δεν θα τρελαθείτε με την ερμηνεία, ή φαν των ρομαντικών comedy ανεξαρτήτου ποιότητας καθίστε αναπαυτικά στο καναπέ, πάρτε 1 κιλό παγωτό ή ποπκορν και καλή σας όρεξη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις