Reign Of Fire


Πληροφορίες για την Ταινία : http://www.imdb.com/title/tt0253556/
Είδος Ταινίας : Επιστημονικής Φαντασίας
Έτος Παραγωγής : 2002

Πλοκή / Ιστορία -> 6.7 / 10
Χαρακτήρες / Ηθοποιία -> 6.6 / 10
Εξέλιξη / Φινάλε -> 6.8 / 10
Ηχητικά Εφέ / Μουσική Επένδυση -> 7.2 / 10
Σκηνοθεσία / Φωτογραφία -> 7.5 / 10

Τελική Βαθμολογία -> 7 /10


Δείτε το trailer:  http://www.youtube.com/watch?v=Wg7bjwEXp7Y
Τα έργα για την επέκταση της γραμμής του μετρό στο Λονδίνο το 2008 αποκαλύψαν ένα μυστικό που ήταν καλά κρυμμένο. Εκεί, στα βαθιά τούνελ της αγγλικής πρωτεύουσας, το ξύπνημα ενός πελώριου δράκου αποτέλεσε οδηγό για μια σειρά εξελίξεων που οδήγησαν στον αφανισμό της ανθρωπότητας.

Πλέον είμαστε στο έτος 2020. Ο κόσμος έχει αλλάξει κατά πολύ και οι άνθρωποι είναι αναγκασμένοι να κρύβονται και να αγωνίζονται για την επιβίωση τους. Στην πόλη Νορθάμπερλαν ένας νεαρός άνδρας ο Κουίν (Christian Bale), ο οποίος υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας της αφύπνισης του πρώτου δράκου που σκότωσε τη μητέρα του, είναι επικεφαλής μιας κοινότητας ανθρώπων που διαμένουν σε ένα μεσσαιωνικό κάστρο. Εκεί με τη βοήθεια του φίλου του Κρίντι (Gerard Butler), προσπαθούν να συντονίσουν τη κοινότητα και μέσα από τη συλλογική προσπάθεια να καταφέρουν να επιζήσουν από τις επιδρομές των αμέτρητων πλέον δράκων.

Η άφιξη ωστόσο μιας ομάδας αμερικανών στρατιωτών με επικεφαλή τον Βαν Ζαν (Matthew McConaughey) και την Αλεξάντρα Τζένσεν (Izabella Scorupco) θα δημιουργήσει προσδοκίες. Η θεωρία τους ότι μόνη σωτηρία είναι ο θάνατος του μοναδικού αρσενικού δράκου, θα τους οδηγήσει ξανά στο Λονδίνο, εκεί όπου ξεκίνησαν όλα.

Το κυνηγητό για την εύρεση και την εξολόθρευση του ξεκίνησε.

Συμπέρασμα : Πρόκειται σίγουρα για μια πολύ καλή περιπέτεια η οποία μάλλον δεν έτυχε της αναμενόμενης συμπάθειας από το κοινό.

“ Who cares? ”, που λένε και οι άλλοι στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού! Για εκείνους που είναι λάτρεις των ταινίων με μυθικά όντα καθώς και της απεγνωσμένης προσπάθειας του ανθρώπινου γένους να επιβιώσει, τότε συνιστάται 100%. Enjoy!

Σχόλια

Ο χρήστης Ο Φαντομάς είπε…
Πραγματικά μία πολύ καλή περιπέτεια, με τον ανερχόμενο τότε (γιατί σήμερα είναι superstar) Christian Bale !
Νομίζω μάλιστα ότι ήταν από τους πρώτους του "μεγάλους" ρόλους !

Συστήνεται ανεπιφύλακτα και από εμένα λοπόν !!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις