When In Rome

 
Πληροφορίες για την Ταινία : http://www.imdb.com/title/tt1185416/
Είδος Ταινίας : Ρομαντική Κωμωδία
Έτος Παραγωγής : 2010

Πλοκή / Ιστορία -> 6.7 / 10
Χαρακτήρες / Ηθοποιία -> 7.2 / 10
Εξέλιξη / Φινάλε -> 6.5 / 10
Ηχητικά Εφέ / Μουσική Επένδυση -> 6.9 / 10
Σκηνοθεσία / Φωτογραφία -> 7.3 / 10

Τελική Βαθμολογία -> 6.8 /10


Δείτε το trailer:  http://www.youtube.com/watch?v=gsb8U014Hs0
 
 Η Beth είναι μία νεαρή, όμορφη και ανερχόμενη διακοσμήτρια της Νέας Υόρκης, πλην όμως λίγο αδέξια αλλά και πολύ άτυχη στον έρωτα. Αποφασισμένη λοιπόν ότι δύσκολα θα βρει αυτό που ψάχνει, αφοσιώνεται στην καριέρα της. Καθώς αναλαμβάνει ένα πολύ σημαντικό project, το οποίο θα απογειώσει πραγματικά την καριέρα της, μαθαίνει ότι θα πρέπει να «πεταχτεί» μέχρι την Ρώμη (!) για τον γάμο της αδερφής της! 

Εκεί θα γνωρίσει τον επίσης αδέξιο αλλά όμορφο κουμπάρο Nick, με τον οποίο μοιράζονται πολλά κοινά στοιχεία ! 

Τότε είναι που θα πιστέψει ότι μπορεί τελικά να έκανε λάθος και να μπορεί να βρει αυτό που πραγματικά ψάχνει, το άλλο της μισό ! 
Όλα καλά μέχρι όμως που βλέπει τον Nick να φιλάει μία άλλη γυναίκα….  
«Αχ, άτιμη ζωή…» θα μπορούσε να πει κανείς…

Έτσι είπε και η φίλη μας η Beth, που καθώς καθόταν στο «σιντριβάνι της αγάπης» (κάτι σαν την Fontana di Trevi…) και έκλαιγε την μοίρα της παρέα με ένα μπουκάλι κρασί (ρε, κάτι μου θυμίζει αυτό…), αποφασίζει να κλέψει κάποια νομίσματα (και να πεις οτι δεν πληρωνόταν καλά να το καταλάβω…) από αυτά που πετάνε για ευχές και να πάει σπιτάκι της…
«Δεν ήξερες, δεν ρώταγες ???»

Με την κίνησή της αυτή, την στοιχειώνει ένας παλιός Ιταλικός μύθος που λέει ότι θα την ερωτευτεί το άτομο που έκανε την ευχή !!! Και δεν είναι ένας, αλλά τέσσερις !!! Και τότε…. Ε όχι, δεν σας λέω άλλα !!!

Συμπέρασμα : Τελικά υπάρχουν αληθινά παραμύθια στις μέρες μας ? Αυτό είναι το κλου αυτής της αρκετά διασκεδαστικής και ρομαντικής ταινίας. Αν και δεν είναι κάτι το εξαιρετικό, αξίζει να την δείτε.. Ενδείκνυται ειδικά στις μοναχικές ψυχές που μάλλον θα αναθαρρήσουν με αυτή την ταινία !!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις