Frozen

Πληροφορίες για την Ταινία : http://www.imdb.com/title/tt1323045/
Είδος Ταινίας : Θρίλερ
Έτος Παραγωγής : 2010

Πλοκή / Ιστορία -> 6.9 / 10
Χαρακτήρες / Ηθοποιία -> 7.1 / 10
Εξέλιξη / Φινάλε -> 7.4 / 10
Ηχητικά Εφέ / Μουσική Επένδυση -> 5.9 / 10
Σκηνοθεσία / Φωτογραφία -> 6.7 / 10

Τελική Βαθμολογία -> 6.8 / 10

Δείτε το trailer:  http://www.youtube.com/watch?v=rcwkYMDRPOo
Είναι χειμώνας και αποφασίζετε λοιπόν να περάσετε την Κυριακή σας μακριά από τα προβλήματά σας, μαζί με τα φιλαράκια σας στο ξακουστό ski resort της περιοχής σας. Όμορφα έτσι ? Βαμβάκι όπως λέει και ο φίλος μου ο Μάριος (να είσαι καλά φίλε !). Και ειδικά τώρα που αλλάζει ο καιρός, όλοι σκεφτόμαστε τις «χειμωνιάτικες διακοπές»…  Έτσι σκέφτηκαν και τα τρία φιλαράκια της ταινίας, ο Dan, o Joe και η Parker, και πήγαν για snowboard στο βουνό. Και όχι σε όποιο και όποιο, πήγαν στο πιο ακριβό της περιοχής ! Τα ακριβά όμως θέλουν και λεφτά, που όμως δεν τα είχαν !

Έτσι, για να μπορέσουν να ανέβουν στα lift, αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν «άλλους» τρόπους, όπως λέμε … λάδωμα with dollars !!

Όταν όμως είσαι άπληστος, συνήθως σου βγαίνει σε κακό ! Αφού λοιπόν βράδιασε, τότε θυμήθηκαν να κάνουν μία τελευταία «κατεβασιά» στην πίστα, έτσι για το καλό…. Και εκεί αρχίζουν τα προβλήματα ! Ο κλασσικός υπάλληλος που «ξεχνάει» ότι υπάρχει κόσμος πάνω, είναι και Κυριακή βράδυ μην το ξεχνάμε, άσε που είναι η ώρα για να κλείσει το χιονοδρομικό για μία εβδομάδα !!!! Οπότε, τι έχουμε ? Έχουμε τρία άτομα, παγιδευμένα-εγκλωβισμένα σε ένα lift στον αέρα, μέσα στην νύχτα, χωρίς να ξέρει κανείς ότι είναι εκεί πάνω και το μέρος να κλείνει για τουλάχιστον πέντε ημέρες !!!! 
Δεν μπορείτε να πείτε, αρκετά τρομαχτικό έτσι ? Δείτε το και ότι και να μου πείτε μετά για το αν σας άρεσε ή όχι, τουλάχιστον θα νιώσετε αγχωμένοι παρακολουθώντας την ταινία !!!

Συμπέρασμα : Αν και κλασσική Αμερικάνικη (νεανική) ταινία τρόμου και αγωνίας, τολμώ να πω ότι το concept είναι αρκετά πρωτότυπο και παρά το άγνωστο και ολιγομελή cast, σε κρατάει σε αγωνία και περιμένεις να δεις τι θα γίνει στο τέλος, αν και λίγο πολύ όλοι ξέρουμε τι γίνεται σε αυτού του είδους τις ταινίες….
Πάντως θα ήθελα να υπήρχε και unrated έκδοση…

“After all, whose afraid of the big, bad Wolf ?!?!?!?!?!?” Ελπίζω να πιάσατε το υπονοούμενο……

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις