Death At A Funeral


Πληροφορίες για την Ταινία : http://www.imdb.com/title/tt1321509/
Είδος Ταινίας : Κωμωδία
Έτος Παραγωγής : 2010

Πλοκή / Ιστορία -> 7.1 / 10
Χαρακτήρες / Ηθοποιία -> 8.3 / 10
Εξέλιξη / Φινάλε -> 7.8 / 10
Ηχητικά Εφέ / Μουσική Επένδυση -> 7.1 / 10
Σκηνοθεσία / Φωτογραφία -> 7.5 / 10

Τελική Βαθμολογία -> 7.5 /10



Δείτε το trailer:  http://www.youtube.com/watch?v=VLdFief7N8o

Ο πατέρας του Aaron (Chris Rock) «έφυγε» για το μεγάλο ταξίδι με τελευταία του επιθυμία να γίνει η κηδεία του στο πατρικό τους σπίτι. Έλα όμως που όλα θα πάνε στραβά από την αρχή !

Πάμε : παραδίδεται λάθος πτώμα, η ξάδερφη Elaine δίνει κατά λάθος LSD στον φίλο της (!) με αποτέλεσμα να είναι χάι σε όλη την κηδεία, ο πετυχημένος συγγραφέας Ryan, αδερφός του Aaron, «πτώχευσε» αλλά εξακολουθεί να είναι αλαζόνας αφήνοντας στον ταλαίπωρο αδερφό του όλες τις ευθύνες (και πληρωμές...), ο Παπάς βιάζεται να τελειώσει η τελετή γιατί έχει να πάει και αλλού, ο θείος Ράσελ (Danny Glover) θέλει να πάει για την...ανάγκη του και ξεχνιέται στο wc και μέσα σε όλα αυτά τα κωμικοτραγικά εμφανίζεται νεαρός λευκός νάνος που ισχυρίζεται ότι ήταν ο εραστής (!!!) του εκλιπόντα παππού !!!!!
Άντε γεια !!!!
Συμπέρασμα : Άφθονο γέλιο με απίστευτες καταστάσεις, ένα πραγματικά απολαυστικό cast σε μία ταινία που κακώς κατά την άποψη μου δεν πήρε τις κριτικές που έπρεπε..
Μιλάμε για μία από τις καλύτερες κωμωδίες των τελευταίων ετών !!
Σημείωση : απλά απολαυστικός ο James Mardsen (a.k.a. Cyclops από το X-Men) στον ρόλο του Oscar, του κακόμοιρου αρραβωνιαστικού της Elaine, που πραγματικά μετά την λήψη του LSD είναι κυριολεκτικά αλλού !!! Τόσο αλλού που ακούγεται και reggae μουσική στις σκηνές όπου δίνει ρεσιτάλ !!!! Άντε Γειά Man !

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις