Shiver (Eskalofrio)


Πληροφορίες για την Ταινία : http://www.imdb.com/title/tt0896927/
Είδος Ταινίας : Θρίλερ
Έτος Παραγωγής : 2008

Πλοκή / Ιστορία -> 7 /10
Χαρακτήρες / Ηθοποιία -> 6.4 /10
Εξέλιξη / Φινάλε -> 6.5 /10
Ηχητικά Εφέ / Μουσική Επένδυση -> 7 /10
Σκηνοθεσία / Φωτογραφία -> 6.5 /10

Τελική Βαθμολογία -> 6.7 /10



Υπόκλιση σε ένα ακόμα εξαιρετικό ισπανικό θρίλερ. Ο Σάντυ (Junio Valverde) είναι ένα παιδί που εμφανίζει ένα περίεργο σύμπτωμα όταν μένει εκτεθημένος στον ήλιο. Εξαιτίας αυτού του συμπτώματος, η μητέρα του Τζούλια (Mar Sodupe) και εκείνος αναγκάζονται να μετακομίσουν σε ένα μικρό χωριό όπου η μέρα διαρκεί λιγότερο. Μια φρικτή δολοφονία όμως, θα προκαλέσει την οργή των κατοίκων καθώς θα τη συνδέσουν αρχικά με την έλευση του νεαρού αγοριού. Η αλήθεια όμως είναι διαφορετική και βρίσκεται στο σπίτι του Σάντυ..

Είναι πραγματικά απορίας άξιο, πως ο ισπανικός κινηματογράφος συνεχίζει να μας προμηθεύει με ποιοτικές ταινίες τρόμου, ενώ το Χόλυγουντ αναλώνεται σε συνηθισμένα και πολλές φορές άνοστα σενάρια. Το Shiver (Eskalofrio) είναι ένα ενδεικτικό παράδειγμα του τρόπου που μπορεί ένα καλογυρισμένο σενάριο να προκαλέσει το ενδιαφέρον ενός θεατή.

Συμπέρασμα : Οι Ισπανοί μας δείχνουν και πάλι το δρόμο. Οι ιστορίες τρόμου με πρωταγωνιστές νεαρά παιδιά ευδοκιμούν. Η συγκεκριμένη δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις