The Fourth Kind


Πληροφορίες για την Ταινία : http://www.imdb.com/title/tt1220198/
Είδος Ταινίας : Περιπέτεια Μυστηρίου / Sci-Fi

Έτος Παραγωγής : 2009

Πλοκή / Ιστορία -> 6.8 / 10
Χαρακτήρες / Ηθοποιία -> 6.5 / 10
Εξέλιξη / Φινάλε -> 7.5 / 10
Ηχητικά Εφέ / Μουσική Επένδυση -> 8.3 / 10
Σκηνοθεσία / Φωτογραφία -> 7.5 / 10

Τελική Βαθμολογία -> 7.3 / 10



Δείτε το trailer:  http://www.youtube.com/watch?v=r25ZUxTURis

Τι θα λέγατε αν κάποιος σας παρουσίαζε, με πειστικό τρόπο, αποδείξεις σχετικά με την απαγωγή ανθρώπων από εξωγήινους;
''Τι μας είπες τώρα'', θα απαντούσε κάποιος. Και ίσως να είχε δίκιο.
Τι θα του απαντούσα εγώ; Να έχει ανοιχτό μυαλό σε οτιδήποτε.
Πάμε λοιπόν να ρίξουμε μια γρήγορη ματιά σε μια από τις καλύτερες ταινίες της κατηγορίας αυτής!

Η Dr. Abigail Tyler (Milla Jovovich) είναι ψυχίατρος η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη με μια περίεργη σύμπτωση. Πολλοί ασθενείς της παρουσιάζουν την ίδια ακριβώς εμπειρία (μερική απώλεια μνήμης), πράγμα που την παροτρύνει να ασχοληθεί περισσότερο. Μέσα από τη διαδικασία του υπνωτισμού, ανακαλύπτει πως όλες οι περιπτώσεις αυτές συνδέονται με έναν περίεργο τρόπο. Οι ’’επισκέψεις’’ που δέχονται οι εμπλεκόμενοι ασθενείς μεταξύ 02:30-03:00 το πρωί, δεν είναι τυχαίες και προκαλούνται για ένα και μόνο λόγο..

Η αναζήτηση της αλήθειας την φέρνει αντιμέτωπη με κάτι ακόμα πιο σύνθετο. Ο θάνατος του άνδρα της, υπό ανεξιχνίαστες συνθήκες, δείχνει να συνδέεται με το φαινόμενο που ερευνά. Μήπως τελικά είναι και η εκείνη θύμα της ίδιας μυστήριας ιστορίας;

Συμπέρασμα : Αν έχετε προκατάληψη απέναντι σε ιστορίες με εξωγήινους, τότε καλύτερα να μην ασχοληθείτε καθόλου. Οι υπόλοιποι θα εκπλαγείτε θετικά από τη συγκεκριμένη ταινία. Ηχογραφήσεις, βίντεο και εξομολογήσεις που κόβουν την ανάσα!

Υλικό από συνεντεύξεις και μαρτυρίες ασθενών που σε φτάνουν στα άκρα. Η δομή της ταινίας είναι ασυνήθιστη δημιουργώντας μια επιπλέον αίσθηση φόβου και απόγνωσης. Ιδιαίτερα προς το τέλος!

Ειλικρινά δεν μπορώ να γνωρίζω αν όντως πρόκειται για αληθινή ιστορία, όπως ισχυρίζονται οι δημιουργοί της, ή το αντίθετο. Αυτό όμως για οποίο μπορώ να εγγυηθώ είναι πως θα σας ταράξει τα νερά της σκέψης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις