A Perfect Getaway


Πληροφορίες για την Ταινία : http://www.imdb.com/title/tt0971209/
Είδος Ταινίας : Περιπέτεια / Θρίλερ
Έτος Παραγωγής : 2009

Πλοκή / Ιστορία -> 6.7 / 10
Χαρακτήρες / Ηθοποιία -> 6.3 / 10
Εξέλιξη / Φινάλε -> 8.3 / 10
Ηχητικά Εφέ / Μουσική Επένδυση -> 6.4 / 10
Σκηνοθεσία / Φωτογραφία -> 6.5 / 10

Τελική Βαθμολογία -> 6.8 / 10


Δείτε το trailer: http://www.youtube.com/watch?v=0Mk8ZJJEYPE

Ένα νιόπαντρο ζευγάρι, ο Κλίφ (Steve Zahn) και η Σίντνεϊ (Milla Jovovich) αποφασίζουν να περάσουν το μήνα του μέλιτος στη Χαβάη. Εκεί σχεδιάζουν να διασχίσουν ένα μεγάλο μέρος της πεζοί, υποκύπτοντας στην διασκέδαση αλλά και τη περιπέτεια που προσφέρει η πεζοπορία στα γραφικά αυτά εδάφη. Κατά τη διάρκεια της πεζοπορίας θα γνωρίζουν διαδοχικά δύο ακόμα ζευγάρια. Τον Κέιλ (Chris Hemsworth) και την Kλειώ (Marley Shelton), που επίσης πεζοπορούν στην περιοχή καθώς και τον Νικ (Timothy Olyphant) με τη Τζίνα (Kiele Sanchez), οι οποίοι περνούν ανέμελα τις διακοπές τους σε ένα ειδυλλιακό μέρος γεμάτο καταρράκτες και τροπικά δέντρα.

Η διάθεση τους αλλάζει όταν ενημερώνονται ότι πριν λίγες μέρες ένα επίσης νιόπαντρο ζευγάρι είχε δολοφονηθεί και οι δολοφόνοι εικάζεται ότι βρίσκονται στην Χαβάη. Ο Κλίφ και η Σίντνεϊ αποφασίζουν να συνεχίσουν τη διαδρομή τους με την συντροφιά του Νικ και της Τζίνα, ωστόσο πολύ σύντομα διαπιστώνουν ότι είναι πιθανόν να εμπλέκονται στην υπόθεση δολοφονίας! Η δυσπιστία τους προς εκείνους χτυπάει κόκκινο, μέχρι τη στιγμή που η αστυνομία συλλαμβάνει για άγνωστο λόγο το ζευγάρι που είχαν γνωρίζει πρώτα, τον Κέιλ και την Κλειώ.

Η ανακούφιση τους είναι μεγάλη όπως και οι ενοχές τους για τις υποψίες που είχαν για το Νικ και τη Τζίνα. Το μυστήριο λύθηκε και τα δυο ζευγάρια, που το ένα υποπτεύονταν το άλλο, μπορούν ήρεμα να απολαύσουν τις διακοπές τους. Εκτός αν η αστυνομία έχει συλλάβει εντελώς λάθος ανθρώπους...Μα εντελώς λάθος!
Συμπέρασμα : Έχετε όρεξη για μια καλοκαιρινή περιπέτεια με στοιχεία θρίλερ; Τότε πέσατε πάνω σε μια από τις πιο ανατρεπτικές που προσωπικά έχω δει τον τελευταίο καιρό! Η αρχή της ιστορίας με το τέλος αυτής απέχουν τόσο όσο η Primera Division με τη ελληνική Super League!

Είμαι σίγουρος ότι θα απορήσετε και εσείς, από ένα σημείο και μετά, για το πως ο συγγραφέας και σκηνοθέτης David Twohy καταφέρνει να “ξεγελάσει” τον θεατή με το ευρηματικό του σενάριο. Γι αυτό άλλωστε και προτείνω να το δείτε.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις