The Losers


Πληροφορίες για την Ταινία : http://www.imdb.com/title/tt0480255/
Είδος Ταινίας : Περιπέτεια
Έτος Παραγωγής : 2010

Πλοκή / Ιστορία -> 7.1/10
Χαρακτήρες / Ηθοποιία -> 8.6/10
Εξέλιξη / Φινάλε -> 8.4/10
Ηχητικά Εφέ / Μουσική Επένδυση -> 7.7/10
Σκηνοθεσία / Φωτογραφία -> 7 /10

Τελική Βαθμολογία -> 7.8 /10

Δείτε το trailer: http://www.youtube.com/watch?v=IEeQEa6SZQM

Συνήθως οι μεταφορές από κόμικ και videogames στην μεγάλη οθόνη δεν συνοδεύονται και από τις καλύτερες κριτικές.
Βλέπετε το Marketing δεν επιτρέπει και πολλές «ατασθαλίες» (με την καλή έννοια) ή διαφορές στην αρχική ιστορία, κάτι που ενδεχομένως θα βοηθούσε την εκάστοτε ταινία να ανέβει.
Βλέπετε άλλο πράγμα η εξέλιξη μιας ιστορίας σε ένα κόμικ, τελείως διαφορετική σε μία ταινία…

Όμως, είναι κάποιες φορές που έστω και αν οι προϋποθέσεις δεν είναι και οι καλύτερες ή οι κατάλληλες αν το προτιμάτε (βλέπε το σχετικά «Β» διαλογής cast, το σχετικά μικρό budget, ιστορία-μεταφορά από κόμικ, κτλ), υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις που πραγματικά βάζουν τα γυαλιά σε σαφώς πολύ μεγαλύτερες παραγωγές !!!

Μία elite ομάδα μισθοφόρων στρατιωτών αναλαμβάνει την εξουδετέρωση ενός στρατηγού και υποτιθέμενου δικτάτορα, κάπου στην Βολιβία. Όταν διαπιστώνουν ότι εμπλέκονται παιδιά στην αποστολή, αποφασίζουν να κάνουν τα «στραβά μάτια», παρακούοντας τις εντολές του αφεντικού τους Max.
Έλα όμως που ο Max είχε από την αρχή άλλα σχέδια για αυτούς….
Μετά από μία «λάθος» κίνηση, θα καταλήξουν θεωρητικά «νεκροί» για τον Max και θα αναζητήσουν την εκδίκηση, βοηθούμενοι από την μυστηριώδη Aisha (την υποδύεται η πανέμορφη Zoe Zaldana !).

Συμπέρασμα : Εξαιρετική περιπέτεια δράσης με χιούμορ, που δεν έχει να ζηλέψει απολύτως τίποτα από άλλα πιο «βαριά» ονόματα αντίστοιχων ταινιών.
Εξαιρετικό και το cast με κάποιους χαρακτήρες να είναι πραγματικά απολαυστικοί !!! Αδρεναλίνη (και όχι μόνο) στο φουλ !!! Δείτε την !

Σημείωση : Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στον ηθοποιό που υποδύεται τον Jensen. Ονομάζεται Chris Evans, είναι ο νέος ανερχόμενος star του Hollywood (τουλάχιστον αυτός είναι συμπαθητικός, σε σχέση πάντα με κάτι άλλους που τους προμοτάρουν για «star»….) και στο πολύ άμεσο μέλλον, θα υποδυθεί τον Εθνικό Υπέρ-Ήρωα της Αμερικής, τον Captain America

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις