Grown Ups


Πληροφορίες για την Ταινία : http://www.imdb.com/title/tt1375670/
Είδος Ταινίας : Κωμωδία
Έτος Παραγωγής : 2010

Πλοκή / Ιστορία -> 6.5 / 10
Χαρακτήρες / Ηθοποιία -> 6.4 / 10
Εξέλιξη / Φινάλε -> 6.3 / 10
Ηχητικά Εφέ / Μουσική Επένδυση -> 6.1 / 10
Σκηνοθεσία / Φωτογραφία -> 7 / 10

Τελική Βαθμολογία -> 6.5 / 10



Δείτε το trailer:  http://www.youtube.com/watch?v=e01NVCveGkg

Τριάντα χρόνια μετά την κατάκτηση του σχολικού πρωταθλήματος, πέντε παλιοί συμμαθητές και φίλοι συναντιούνται ξανά. Ο λόγος είναι ο θάνατος του προπονητή τους για τον οποίο έτρεφαν ιδιαίτερη εκτίμηση μιας και κατάφερε με τον τρόπο του να σημαδέψει τη ζωή τους. Ο Λένι (Adam Sandler), ο Έρικ (Kevin James), ο Κέρτ (Chris Rock), ο Μάρκους (David Spade) και ο Ρόμπ (Rob Schneider) βρίσκονται ύστερα από καιρό πάλι μαζί για να αποδώσουν φόρο τιμής στον αγαπημένο τους coach.

Έχοντας τραβήξει ο καθένας το δρόμο του και με εμφανή τα σημάδια του χρόνου πάνω τους, αποφασίζουν να ζήσουν έστω για ένα σαβ/κο στιγμές ανάλογες με εκείνες του παρελθόντος. Η παιδικότητα και η αναμελιά που τους διέκρινε εμφανίζονται ξανά, απομακρύνοντας έννοιες και σκοτούρες της καθημερινότητας τους. Οι πέντε ’’αιώνιοι έφηβοι’’ αναβιώνουν καταστάσεις των παιδικών τους χρόνων προσπαθώντας παράλληλα να συμπαρασύρουν και τα υπόλοιπα μέλη των οικογενειών τους.

Το σαβ/κο αυτό θα τους προσφέρει ξενοιασιά αλλά ταυτόχρονα θα τους υπενθυμίσει και το ρόλο του πραγματικού φίλου. Ένα δυσάρεστο αρχικά γεγονός θα τους δέσει ακόμα περισσότερο δημιουργώντας ένα άρρηκτο δεσμό μεταξύ τους.

Συμπέρασμα : Μια κλασική οικογενειακή ταινία που προσφέρεται για την περίοδο του καλοκαιριού! Απλή ιστορία, χωρίς ανατροπές, με σκοπό να μας γυρίσει λίγα χρόνια πίσω τότε που η διάσκεδαση ήταν απλή, και ίσως πιο αληθινή. Η παρέα των πέντε φίλων πιθανόν να μας θυμίσει αντίστοιχους ανθρώπους με τους οποίους μοιραστήκαμε καλοκαιρινές στιγμές διασκέδασης αλλά και τρέλας!


Ps: Ο Adam Sandler δεν είναι μόνο πρωταγωνιστής της συγκεκριμένης ταινίας. Έχει βάλει και το χεράκι του στο σενάριο..

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις