The Life Before Her Eyes


Πληροφορίες για την Ταινία : http://www.imdb.com/title/tt0815178/
Είδος Ταινίας : Κοινωνικό / Δράμα
Έτος Παραγωγής : 2007

Πλοκή / Ιστορία -> 7.1 / 10
Χαρακτήρες / Ηθοποιία -> 7.2 / 10
Εξέλιξη / Φινάλε -> 7 / 10
Ηχητικά Εφέ / Μουσική Επένδυση -> 6.2 / 10
Σκηνοθεσία / Φωτογραφία -> 6.7 / 10

Τελική Βαθμολογία -> 6.8 / 10



Η Νταϊάνα (Uma Thurman) είναι μια γυναίκα που ζει μια ήσυχη ζωή στην μικρή πόλη Μπράιαρ Χίλ, κοντά στον άνδρα και την μικρή της κόρη. Έχουν περάσει 15 ολόκληρα χρόνια από την ημέρα που ένα τραγικό γεγονός συνέβει στο σχολείο που φοιτούσε, με αποτέλεσμα το θάνατο δεκάδων μαθητών. Ανάμεσα στα θύματα είναι και η καλύτερη της φίλη Μορίν (Eva Amurri), με την οποία είχαν μοιραστεί όνειρα, σχέδια και προσδοκίες για το μέλλον. Ο θάνατος της θα αλλάξει κατά πολύ τη ζωή της, κάτι που θα το συνειδητοποιήσει όσο η μέρα της θλιβερής επετείου πλησιάζει.

’’Μια στιγμή μπορεί να αλλάξει τα πάντα’’, συνηθίζουν να λένε. Αυτό ακριβώς είναι και το νόημα της συγκεκριμένης ταινίας! Η ζωή της πρωταγωνίστριας χωρισμένη σε δύο μέρη, με εναλλασόμενα κάθε φορά flashbacks. Η αρχικά ατίθαση και απρόβλεπτη νεαρή κοπέλα, που ύστερα από ένα δυσάρεστο γεγονός μετατρέπεται σε σκεπτόμενη σύζυγο και μητέρα. Οι εικόνες από τον θάνατο της παιδικής της φίλης επιστρέφουν και οι στιγμές που έζησαν μαζί στοιχειώνουν και πάλι τη ζωή της.

Συμπέρασμα : Μια ταινία με νοήματα και κατευθύνσεις για όλους. Η ζωή έχει τρόπους να μας διδάσκει καθημερινά αγνοώντας πολλές φορές τις δικές μας επιθυμίες. Η ιστορία αυτή είναι απλά μια από εκείνες τις περιπτώσεις που μας υπενθυμίζουν το μεγαλείο της ζωής.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις