The Death and Life of Bobby Z


Πληροφορίες για την Ταινία : http://www.imdb.com/title/tt0473188/
Είδος Ταινίας : Περιπέτεια
Έτος Παραγωγής : 2007

Πλοκή / Ιστορία -> 6.3 / 10
Χαρακτήρες / Ηθοποιία -> 6.3 / 10
Εξέλιξη / Φινάλε -> 6.7 / 10
Ηχητικά Εφέ / Μουσική Επένδυση -> 6 / 10
Σκηνοθεσία / Φωτογραφία -> 6 / 10

Τελική Βαθμολογία -> 6.3 / 10



Δείτε το trailer:  http://www.youtube.com/watch?v=4h_hdG6L09A

Ο Τιμ Κέρνι (Paul Walker) είναι ένας τύπος που από μικρός μπλέκει συνέχεια σε περιπέτειες. Ο άστατος χαρακτήρας του θα τον οδηγήσει στην φυλακή όπου και εκεί δεν θα αποφύγει τις προστριβές, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει νέους εχθρούς. Σε μια απέλπιδα προσπάθεια να σώσει τη ζωή του, συμφωνεί με τον πράκτορα Tad Gruzsa της Δίωξης Ναρκωτικών (Laurence Fishburne) να πάρει τη θέση ενός διάσημου εμπόρου ναρκωτικών με το όνομα Μπόμπι Ζ, με τον οποίο έχουν πολύ μεγάλη ομοιότητα.

Σκοπός της συμφωνίας είναι η ανταλλαγή του υποτιθέμενου Μπόμπι Ζ με έναν πράκτορα της Δίωξης ο οποίος έχει συλληφθεί από άλλον έμπορο ναρκωτικών και ο οποίος έχει ζητήσει τον Μπόμπι Ζ ως μέσο ανταλλαγής. Αυτό που δεν γνωρίζει ο έμπορος ναρκωτικών είναι ότι ο πραγματικός Μπόμπι Ζ έχει πεθάνει (ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται..). Το κέρδος για τον Τιμ θα είναι η ελευθερία του μόλις η ανταλλαγή επιτευχθεί, μιας και η Δίωξη θα κάνει τα στραβά μάτια για το αμαρτωλό παρελθόν του..

Τα γεγονότα όμως θα εξελιχθούν με τελείως διαφορετικό τρόπο! Ο Τιμ αντιλαμβάνεται σιγά σιγά πως στην ουσία ήταν ένα πιόνι για μια μεγαλύτερη συνομωσία η οποία είχε από την αρχή σχεδιαστεί. Ένας αγώνας δρόμου για την επιβίωση του θα ξεκινήσει που περιλαμβάνει κυνηγητό, πιστολίδι αλλά και έρωτα με την Ελίζαμπεθ (Olivia Wilde). Τελικά, όλοι τον θέλουν νεκρό αλλά για διαφορετικό λόγο.

Συμπέρασμα : Έχετε κανονίσει κάτι για το βράδυ; Όχι; Μην ανησυχείτε καθόλου. Βάλτε τη συγκεκριμένη ταινία και δεν θα καταλάβετε πως πέρασε η ώρα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις