Hot Tub Time Machine

 
Πληροφορίες για την Ταινία : http://www.imdb.com/title/tt1231587/
Είδος Ταινίας : Κωμωδία
Έτος Παραγωγής : 2010

Πλοκή / Ιστορία -> 7.9/10
Χαρακτήρες / Ηθοποιία -> 8.1 /10
Εξέλιξη / Φινάλε -> 7.6 /10
Ηχητικά Εφέ / Μουσική Επένδυση -> 6.9 /10
Σκηνοθεσία / Φωτογραφία -> 6.2 /10

Τελική Βαθμολογία -> 7.3 /10

Δείτε το trailer:  http://www.youtube.com/watch?v=_TXNEE6SaoI

Ο ηθοποιός John Cusack είναι γνωστός για την ιδιαίτερη στάση που κρατάει όταν κλείνει συμβόλαια για νέες ταινίες. Θα τον δείτε να πρωταγωνιστεί σε ταινίες-πατάτες, μόνο για το χρήμα όπως έχει πει και ο ίδιος (βλέπε «2012») αλλά το σημαντικότερο, σε ταινίες όπως το «High Fidelity» (τις γυρίζει με τα χρήματα που λέγαμε πριν) και εκεί τον βλέπουμε πραγματικά να το απολαμβάνει (και εμείς το ίδιο) !!!

Μία τέτοια ταινία είναι και το «Hot Tub Time Machine», όπου βλέπουμε την ιστορία 3 φίλων, οι οποίοι μεγαλώνοντας διαπίστωσαν ότι η ζωή που κάνουν απέχει πάρα πολύ από αυτά που σχεδίαζαν ή είχαν φανταστεί όταν ήταν νέοι και άνετοι !!

Έτσι λοιπόν, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που κάνει ο Lou, τον αποτυχημένο γάμο και τελικά το διαζύγιο που παίρνει ο Adam, και την «πανέμορφη» δουλειά του να καθαρίζεις έντερα σκύλων που κάνει ο απατημένος από την γυναίκα του Nick, αποφασίζουν να επιστρέψουν στο Kodiak Valley Ski Resort όπου περνάγανε τα ξέγνοιαστα weekends τους !!!

Μετά όμως από ένα ανεξήγητο γεγονός, που θα λάβει χώρα σε ένα…. Τζακούζι (!), θα ταξιδέψουν στο παρελθόν, και συγκεκριμένα στα 80s, όπου θα ξαναγυρίζουν στα εφηβικά τους χρόνια και θα ξαναζήσουν κάποιες στιγμές. Ταυτόχρονα θα έχουν την (2η ?) ευκαιρία να πάρουν τις κατάλληλες αποφάσεις έτσι ώστε να μπορέσουν να φτιάξουν αλλιώς την μελλοντική ζωή τους !

Συμπέρασμα : Κλασσική ταινία στυλ John Cusack (όπως τις λέω τις ταινίες αυτού του είδους !), μία αναδρομή στο παρελθόν και φουλ παρεΐστικη διάθεση με τρελό χαβαλέ !!!! Δείτε την !!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις