Derailed


Πληροφορίες για την Ταινία : http://www.imdb.com/title/tt0398017/
Είδος Ταινίας : Ερωτικό Θρίλερ
Έτος Παραγωγής : 2005

Πλοκή / Ιστορία -> 6.6 / 10
Χαρακτήρες / Ηθοποιία -> 6.5 / 10
Εξέλιξη / Φινάλε -> 6.7 / 10
Ηχητικά Εφέ / Μουσική Επένδυση -> 6.4 / 10
Σκηνοθεσία / Φωτογραφία -> 6.4 / 10

Τελική Βαθμολογία -> 6.5 /10


Δείτε το trailer:  http://www.youtube.com/watch?v=RS3sZ6tqx0Y

Μια απρόσμενη γνωριμία και ένα έντονο πάθος οδηγεί τον Τσαρλς (Clive Owen) και την Λουσίντα (Jennifer Aniston) στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου. Ο πρώτος είναι ένας τυπικός υπάλληλος γραφείου μιας διαφημιστικής εταιρίας και η δεύτερη μια κλασσική περίπτωση επιχειρηματία-καριερίστρια. Και οι δύο παντρεμένοι που δεν έχουν σκοπό να διαλύσουν τις οικογένειες τους, απλά να περάσουν κάποιες ώρες μαζί.

Και αυτό θα συνέβαινε αν την ύστατη στιγμή δεν εμφανιζόταν ένας κακοποιός ο οποίος θα απειλούσε με αποκαλύψεις τους συζύγους τους εκτός αν πληρωνόταν καλά προκειμένου να κρατήσει το στόμα του κλειστό. Η γλύκα όμως του χρήματος είναι τέτοια που τα αρχικά λύτρα διαδέχονται τα επόμενα φέρνοντας τον Τσαρλς σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Το πρόβλημα υγείας της μικρής του κόρης είναι τέτοιο που δεν του αφήνει και πολλά περιθώρια.

Η αντίδραση του θα αποκαλύψει πολλές πτυχές της ιστορίας που δεν μπορούσε να φανταστεί. Η περιπέτεια του αποδεικνύεται κάτι περισσότερο από τυχαία μετατρέποντας τον σε θύμα μιας καλοστημένης πλεκτάνης.

Συμπέρασμα : Ερωτικό θρίλερ που διακρίνεται για το γρήγορο της υπόθεσης του. Η βαρύτητα των ονομάτων των πρωταγωνιστών μάλλον δεν δικαιολογεί το τελικό αποτέλεσμα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρόκειται για κακή ταινία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις