Definitely, Maybe

Πληροφορίες για την Ταινία : http://www.imdb.com/title/tt0832266/
Είδος Ταινίας : Ρομαντική Κωμωδία
Έτος Παραγωγής : 2008

Πλοκή / Ιστορία -> 7.3 / 10
Χαρακτήρες / Ηθοποιία -> 7.3 / 10
Εξέλιξη / Φινάλε -> 7 / 10 
Ηχητικά Εφέ /Μουσική Επένδυση -> 6.8 / 10
Σκηνοθεσία / Φωτογραφία -> 7 / 10

Τελική Βαθμολογία -> 7.1 /10



  Ο Γουίλ Χέιζ (Ryan Reynolds) μπορεί να είναι επιτυχημένος επαγγελματικά αλλά η προσωπική του ζωή είναι σε περίεργη φάση. Βρίσκεται ένα βήμα πριν την έκδοση διαζυγίου ενώ πρέπει να φροντίζει και για την ανατροφή της μικρής του κόρης Μάγια (Abigail Breslin). Μικρής αλλά συνάμα και περίεργης αφού τον "αναγκάζει", ύστερα από ένα απρόσμενο γεγονός, να του εξιστορήσει την πραγματική και μυστηριώδη ιστορία που οδήγησε στη γέννηση της.

Όλα ξεκίνησαν το 1992 όπου έχουμε την αρχική (και επίσημη) κοπέλα του Γουίλ, την Έμιλι (Elizabeth Banks). Για επαγγελματικούς λόγους ο Γουίλ αναγκάζεται να μετακομίσει στη Νέα Υόρκη όπου και γνωρίζει κατά σειρά την Έιπριλ (Isla Fisher), μια νεαρή πιτσιρίκα που περνάει την ώρα της βγάζοντας φωτοτυπίες, και τη ταλαντούχα συγγραφέα Σάμερ (Rachel Weisz) παλιά φίλη Έμιλι.

Ο καιρός περνάει και οι σχέσεις των τεσσάρων τους περιπλέκει. Όσο η ιστορία εξελίσσεται, τόσο αβέβαιος μπορεί να είναι κάποιος ως προς το ποια είναι τελικά η μητέρα της Μάγια. Το ίδιο σκέφτεται και η ίδια όσο παρακολουθεί τον πατέρα της να μοιράζεται συναισθήματα και σκέψεις μέσα από την αφήγηση του. Τι κρύβει τελικά το τέλος της ιστορίας;  

Συμπέρασμα :  Τρεις γυναίκες, ένας άνδρας και στη μέση ένα μικρό κορίτσι. Κάπως έτσι μπορεί να περιγράψει κάποιος τη συγκεκριμένη ταινία που κινείται σε ρυθμούς  Ryan  Reynolds. Δηλαδή όμορφες αισθηματικές ταινίες συνδυασμένες με κομμάτια του κωμικού του ταλέντου.

Περισσότερο αισθηματική από τις υπόλοιπες του γνωστού ηθοποιού, το Definitely Maybe θα κερδίσει την ψήφο σας για ένα απλό λόγο. Αποφεύγει την υπερβολή που συναντάμε σε αρκετές ταινίες της κατηγορίας προβάλλοντας όσα αρκούν για την επιτυχία της.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις