Brothers



Πληροφορίες για την Ταινία : http://www.imdb.com/title/tt0765010/
Είδος Ταινίας : Δράμα
Έτος Παραγωγής : 2009

Πλοκή / Ιστορία -> 6.7 / 10
Χαρακτήρες / Ηθοποιία -> 7.2 / 10
Εξέλιξη / Φινάλε -> 7.1 / 10
Ηχητικά Εφέ / Μουσική Επένδυση -> 6.9 / 10
Σκηνοθεσία / Φωτογραφία -> 7.2 / 10

Τελική Βαθμολογία -> 7 /10


Δείτε το trailer:  http://www.youtube.com/watch?v=7xYyCCjLpZs

Όταν ένας παρασημοφορημένος πεζοναύτης αγνοείται, ο αδελφός του το μαύρο πρόβατο της οικογένειας , παίρνει υπό την προστασία του την οικογένεια του πρώτου , με συνέπειες που ταράζουν την οικογένεια συθέμελα. Το “Brothers” διηγείται την δυνατή ιστορία δυο διαμετρικά αντίθετων χαρακτήρων στην ηλικία των 30κάτι.

Από την μία ο λοχαγός Sam Cahil πεζοναύτης αφοσιωμένος στο στρατιωτικό του καθήκον, οικογενειάρχης, παντρεμένος με τον εφηβικό του έρωτα και πατέρας δύο μικρών κοριτσιών. Από την άλλη πλευρά ο Τommy ένας άστατος άνδρας που μόλις βγήκε από την φυλακή και στο παρελθόν κατόρθωνε πάντα αυτό που επιδίωκε χάρις στην γοητεία και την ευφυΐα του.

Η αδελφική αγάπη θριαμβεύει, επικρατώντας της παράνοιας και της έλξης... Η ταινία παρουσιάζει ενδιαφέρον, με αρκετές έντονες σκηνές που παίζουν με τις εκφράσεις στο πρόσωπο του θεατή. Δεν φοβάται την σύγκριση, έστω και αν υπολείπεται του πρωτότυπου (μια ματιά και σε αυτό θα ήταν καλή ιδέα), και πραγματικά αξίζει την προσοχή, μόνο και μόνο για το τρίο των πρωταγωνιστών που πείθουν ότι ειλικρινά τους ενδιαφέρει πολύ αυτό που κάνουν...

Συμπέρασμα : Mια ενδιαφέρουσα ταινία για τους φίλους του αμερικανικού δράματος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις