Shoot 'Em Up


Πληροφορίες για την Ταινία : http://www.imdb.com/title/tt0465602/
Είδος Ταινίας : Περιπέτεια Δράσης
Έτος Παραγωγής : 2008

Πλοκή / Ιστορία -> 6.5 / 10
Χαρακτήρες / Ηθοποιία -> 6.6 / 10
Εξέλιξη / Φινάλε -> 6.5 / 10
Ηχητικά Εφέ / Μουσική Επένδυση -> 6.5 / 10
Σκηνοθεσία / Φωτογραφία -> 6.6 / 10

Τελική Βαθμολογία -> 6.5 /10

Δείτε το trailer:  http://www.youtube.com/watch?v=jlx4n_ibNZE
Ο κύριος Σμιθ (Clive Owen) είναι ένας περίεργος μοναχικός τύπος με λατρεία στα .. καρότα. Δεν είναι σίγουρα από τα καλύτερα παιδιά ενώ το παρελθόν του είναι τόσο μυστήριο που αρνείσαι να το σκαλίσεις περισσότερο. Παρόλα αυτά έχει αισθήματα και το αποδεικνύει ένα βράδυ όταν γίνεται μάρτυρας επίθεσης σε μια νεαρή γυναίκα.

H προσπάθεια να την προστατέψει αποδεικνύεται άκαρπη, ωστόσο κατορθώνει να γλιτώσει το νεογέννητο μωρό της έστω και αν αναγκάζεται να ξεφορτωθεί ένα κάρο ¨ανεπιθύμητους¨ που τους κυνηγούν. Η ανάγκη για φροντίδα του μωρού τον υποχρεώνει να απευθυνθεί στη Ντέιρι Κουίν (Monica Bellucci) με την οποία τον συνδέουν πολλά. Το επάγγελμα της μπορεί να είναι το αρχαιότερο όλων, ωστόσο το μητρικό της ένστικτο είναι επιβεβλημένο για την επιβίωση του μικρού παιδιού.

Οι κακοποιοί όμως δεν έχουν πει την τελευταία του κουβέντα. Η εμμονή του κύριου Χέρτζ (Paul Giamatti) να τους βγάλει από τη μέση υποδηλώνει πολλά! Ο ρόλος του μωρού είναι τελικά σημαντικότερος από ότι νόμιζαν και ο κύριος Σμιθ έχει ήδη οπλίσει.

Συμπέρασμα : Η συμμετοχή της πληθωρικής Μόνικα, είναι το κλειδί της υπόθεσης. Η παρουσία της και μόνο ανεβάζει στα ύψη την εκτίμηση μας προς τη συγκεκριμένη ταινία. Κατά τα άλλα πιστολίδι από την αρχή μέχρι το τέλος μιας και ο Clive Owen, σε ρόλο τιμωρού, προσπαθεί να επιβάλλει την τάξη στους αναρίθμητους κακοποιούς που τον κυνηγούν.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις