50 First Dates


Πληροφορίες για την Ταινία : http://www.imdb.com/title/tt0343660/
Είδος Ταινίας : Ρομαντική Κωμωδία
Έτος Παραγωγής : 2004

Πλοκή / Ιστορία -> 7.1 / 10
Χαρακτήρες / Ηθοποιία -> 7 / 10
Εξέλιξη / Φινάλε -> 6.8 / 10
Ηχητικά Εφέ / Μουσική Επένδυση -> 6.8 / 10
Σκηνοθεσία / Φωτογραφία -> 7.1 / 10

Τελική Βαθμολογία -> 7 /10


Δείτε το trailer:  http://www.youtube.com/watch?v=Rd6EMnpMQ5M
Ένας επαγγελματίας εργένης ξέρει πως και πότε πρέπει να χτυπήσει "alert" προκειμένου να απαγκιστρωθεί από τα "νύχια" των γυναικών όταν τα πράγματα σοβαρεύουν. Ο Χένρι Ρόθ (Adam Sandler) από την άλλη εφευρίσκει ότι δικαιολογία μπορεί για το ίδιο αποτέλεσμα. Πότε πιστευτή πότε για κλάματα.. Μόνο ο φίλος του ο Ούλα (Rob Schneider) δείχνει να διασκεδάζει με την όλη κατάσταση αφού και αυτός είναι για δέσιμο!

Τελείως απροσδόκητα όμως θα γνωρίσει την Λούσι (Drew Barrymore). Ποια είναι η Λούσι; Μια γοητευτική κοπέλα, ευχάριστη και χαμογελαστή που κάθε άνδρας θα επιθυμούσε να γνωρίσει. Με ένα όμως πολύ μικρό "ελάττωμα". Το επόμενο πρωί δεν θυμάται τι ακριβώς έχει συμβεί την προηγούμενη ημέρα λόγω ενός ατυχήματος που είχε!

Η ιδιαιτερότητα της Λούσι είναι αρκετή για να προκαλέσει
σπαρταριστές καταστάσεις ανάμεσα στους δυο. Η συνηθισμένη καθημερινότητα της αλλάζει από την απεγνωσμένη προσπάθεια του Χένρι να την γνωρίσει περισσότερο. Εμπόδιο σε αυτό η οικογένεια της που προσπαθεί να την προστατέψει αλλά στο τέλος δέχεται τα αγνά αισθήματα του.

Συμπέρασμα :  Η μερική αμνησία μιας χαρούμενης κοπέλας παρουσιάζεται με περίτεχνο τρόπο. Διότι θέλει μαεστρία να χειριστείς ένα τέτοιο περιστατικό και να καταφέρεις και να συγκινήσεις αλλά και να προκαλέσεις γέλιο.

Ο Adam Sandler και η Drew Barrymore είναι πειστικοί και τα καταφέρνουν μια χαρά. Οι στιγμές μεταξύ τους είναι εξαιρετικές με την ιδιαίτερη πινελιά του Rob Schneider που κατορθώνει να σακατέψει κάθε έννοια σοβαρότητας.

Μια όμορφη ιστορία που συγκινεί και διασκεδάζει.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις