OPERATION: ENDGAME


Πληροφορίες για την Ταινία : http://www.imdb.com/title/tt1268987/
Είδος Ταινίας : Περιπέτεια
Έτος Παραγωγής : 2010

Πλοκή / Ιστορία -> 3.8 / 10
Χαρακτήρες / Ηθοποιία -> 5 / 10
Εξέλιξη / Φινάλε -> 4 / 10
Ηχητικά Εφέ / Μουσική Επένδυση -> 4.1 / 10
Σκηνοθεσία / Φωτογραφία -> 3.9 / 10


Τελική Βαθμολογία -> 4.2 /10


Δείτε το trailer:  http://www.youtube.com/watch?v=4JXIe34PwKU

Δύο αντίπαλες ομάδων δολοφόνων. Μία μέρα φόνου στο γραφείο. Μια μάχη μεταξύ κυβερνητικών πρακτόρων και κατασκοπικών ομάδων σε μια υπόγεια εγκατάσταση μετά τη δολοφονία του αφεντικού τους.

H Factory είναι μια μυστική κυβερνητική οργάνωση που είναι υπεύθυνη για το καθετί που συμβαίνει στο κόσμο. Χωρισμένοι σε δύο ομάδες, την Alpha και την Omega, με τους Alpha να κρατάνε τις…ανισορροπίες, να κανονίζουν νέους πολέμους κτλ, και τους Omega να φροντίζουν να διατηρούνται τα όρια. Τα μέλη της έχουν κωδικά ονόματα από χαρτιά ταρώ όπως το Άρμα, η Κρίση, ο Ερημίτης με αρχηγό τον Διάβολο.

Τη πρώτη μέρα του νέου μέλους, του Τρελού και ενώ ακόμα ξεναγείται στο υπόγειο καταφύγιο, ο Διάβολος δολοφονείται και η επιχείρηση Endgame ξεκινάει, δηλαδή η πλήρης καταστροφή του καταφύγιου με όσους και ότι έχει μέσα. Οι ομάδες χωρίζονται σε δυάδες, ένας Alpha-ένας Omega και προσπαθούν να βρουν τρόπο να σταματήσουν την έκρηξη ή να βρουν διέξοδο. Και ξαφνικά αρχίζουν να αλληλοσκοτώνονται…

Συμπέρασμα : Στα θετικά της ταινίας , η μικρή χρονική διάρκεια (περίπου 89 λεπτά) και το cast. Στα αρνητικά σχεδόν όλα τα υπόλοιπα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις