The Man from Nowhere


Πληροφορίες για την Ταινία : http://www.imdb.com/title/tt1527788/
Είδος Ταινίας : Περιπέτεια
Έτος Παραγωγής : 2010

Πλοκή / Ιστορία -> 7.2 / 10
Χαρακτήρες / Ηθοποιία -> 7 / 10
Εξέλιξη / Φινάλε -> 7.5 / 10
Ηχητικά Εφέ / Μουσική Επένδυση -> 7.2 / 10
Σκηνοθεσία / Φωτογραφία -> 7.6 / 10

Τελική Βαθμολογία -> 7.3 /10


Δείτε το trailer:  http://www.youtube.com/watch?v=5CIlpT2WjjY
Ο Bin Von πρωταγωνιστεί στο ρόλο ενός μονόχνοτου με σκοτεινό παρελθόν που περνά τη ζωή του στο βρώμικο διαμέρισμα του αποφεύγοντας κάθε επαφή με άλλους ανθρώπους. Η μόνη εξαίρεση είναι η παραμελημένη κόρη μιας ναρκομανής που μένει από πάνω, και που κάνει τον λιγομίλητο άνδρα μοναδικό της φίλο.

Η μαμά όμως θα κάνει την ηλιθιότητα να κλέψει έναν έμπορο ναρκωτικών και εκείνος απαγάγει μάνα και κόρη. Μια λεπτομέρεια... Ο άνδρας ήταν εκπαιδευμένος δολοφόνος στις Κορεάτικες Μυστικές Υπηρεσίες και ως εκ τούτου δεν είναι ο άνθρωπος που θες να τον τσαντίσεις. Και ήδη έχει τσαντιστεί.

Συμπέρασμα: Ο κορεάτης ¨Τζέισον Στάθαμ¨ αποκαθιστά την τάξη παλεύοντας με την κινέζικη μαφία, τον υπόκοσμο και την αστυνομία της Κορέας στην προσπάθεια να σώσει το κοριτσάκι και να του προσφέρει ένα διαφορετικό μέλλον.

Εάν και στην αρχή ήμουν πολύ συγκρατημένος για την ταινία, κάθε λεπτό που περνούσε όλο και πιο πολύ με κέρδιζε με τη ροή και τη δράση. Προσωπικά τη συνιστώ ανεπιφύλακτα. (το μόνο αρνητικό ήταν στην αρχή να ξεχωρίσω πρόσωπα. Ήμαρτον, όλοι ίδιοι φαίνονταν στην αρχή).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις