The Hit List


Πληροφορίες για την Ταινία : http://www.imdb.com/title/tt1575694/
Είδος Ταινίας : Θρίλερ
Έτος Παραγωγής : 2011

Πλοκή / Ιστορία -> 4.8 / 10
Χαρακτήρες / Ηθοποιία -> 5 / 10
Εξέλιξη / Φινάλε -> 4.7 / 10
Ηχητικά Εφέ / Μουσική Επένδυση -> 4.9 / 10
Σκηνοθεσία / Φωτογραφία -> 5.1 / 10

Τελική Βαθμολογία ->  4.9 / 10

Δείτε το trailer:  http://www.youtube.com/watch?v=O3MsVkfYwJg

Ευχηθήκατε ποτέ να είχατε την ευκαιρία να εκδικηθείτε το αφεντικό σας γιατί σας υπονόμευσε; Ή τη γυναίκα σας επειδή σας απάτησε; Ή το φίλο που σας κορόιδεψε; O ήρωας αυτής της ανατριχιαστικής ταινίας μάλλον το έκανε χωρίς καν να το καταλάβει. Μια νύχτα ένας άτυχος businessman ονόματι Άλαν Κάμπελ (Κόουλ Χάουζερ) συναντά τον Τζόνας Άρμπορ (Κούμπα Γκ. Τζούνιορ), ένα μυστηριώδη άγνωστο που ισχυρίζεται ότι είναι επαγγελματίας εκτελεστής και προσφέρεται να καθαρίσει γι αυτόν 5 στόχους δωρεάν.

Νομίζοντας ότι είναι φάρσα, ο Άλαν δίνει μια λίστα με ονόματα. Την επόμενη μέρα οι άνθρωποι που βρέθηκαν στη λίστα αρχίζουν να πέφτουν νεκροί ένας ένας και όλα τα στοιχεία δείχνουν τον Άλαν! Καταδιωγμένος από την αστυνομία αλλά και από ενοχές, ο Άλαν μπαίνει σε μια μάχη με το χρόνο για να σταματήσει τις δολοφονίες.

Συμπέρασμα : Μια ταινία με πολύ δράση και έντονη την ψυχολογική πίεση όπου η ερμηνεία του Cuba Gooding Jr. σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη. Αντίθετα είναι αυτή που δίνει δυναμική ώθηση στην δράση και ένα suspense που σε κρατάει σε αγωνία. Όμως εκεί που όλες οι ταινίες δράσης φτάνουν στο ζενίθ της αγωνίας, δηλαδή στο τελευταίο μισάωρο , εδώ εκτυλίσσεται το ακριβώς αντίθετο, το τελευταίο τέταρτο ρίχνει την ταινία στο ναδιρ.

PS: Όλοι, κάποιες στιγμές έχουμε φτιάξει την δική μας hit list…στο μυαλό μας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις