The Haunting in Connecticut



Πληροφορίες για την Ταινία : http://www.imdb.com/title/tt0492044/
Είδος Ταινίας : Θρίλερ
Έτος Παραγωγής : 2009

Πλοκή / Ιστορία -> 6.6 / 10
Χαρακτήρες / Ηθοποιία -> 6.3 / 10
Εξέλιξη / Φινάλε -> 6.4 / 10
Ηχητικά Εφέ / Μουσική Επένδυση -> 6.5 / 10
Σκηνοθεσία / Φωτογραφία -> 6.4 / 10

Τελική Βαθμολογία -> 6.4 /10

Δείτε το trailer:  http://www.youtube.com/watch?v=MRJA3lN0xCQ

Η οικογένεια Κάμπελ μετακομίζει στα προάστια του Κονέκτικατ. Το νέο τους σπίτι  μπορεί να είναι όμορφο εξωτερικά αλλά στο εσωτερικό του κρύβει πολλά μυστικά. Το παρελθόν του είναι σκοτεινό μιας και το υπόγειο αυτού αποτελούσε χώρο φύλαξης των νεκρών.

Η ιδιαιτερότητα του γιού του ιδιοκτήτη και οι μεταφυσικές του ικανότητες έχουν στιγματίσει το σπίτι που συνεχίζει να μεταφέρει «κατάλοιπα» του παρελθόντος. Πνεύματα και οντότητες από άλλη διάσταση παραμένουν εγκλωβισμένα και δεν δείχνουν διάθεση να εγκαταλείψουν το χώρο.

Η πύλη ανάμεσα στον κόσμο των ζωντανών και των νεκρών είναι ορθάνοιχτη και η οικογένεια Κάμπελ πρέπει να βρει τον τρόπο να την κλείσει. Οι σκοτεινές δυνάμεις που πηγαινοέρχονται αδιαφορούν για τον τρόμο που προκαλούν και η αντιμετώπιση τους φαντάζει ακατόρθωτη. Οι ρίζες τους είναι βαθιά συνδεδεμένες σε απαρχαιομένα τελετουργικά που καλό είναι να μην σκαλίζονται.

Συμπέρασμα : Στη συγκεκριμένη ταινία ταιριάζει η φράση «Η θεωρία απέχει πολύ από την πράξη».

Το σκεπτικό δεν είναι άσχημο αλλά το γενικό συμπέρασμα που αποκομίζει κάποιος, είναι ότι δεν πρόκειται για κάτι ιδιαίτερο.

Μια ταινία που δεν έχει να προσφέρει κάτι περισσότερο και ξεχνιέται γρήγορα. Στο τέλος κάτι πάει να γίνει αλλά και πάλι λίγα πράγματα. Έχριζε καλύτερης αντιμετώπισης από όλους τους εμπλεκόμενους στο σύνολο της.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις