Goal



Πληροφορίες για την Ταινία : http://www.imdb.com/title/tt0380389/
Είδος Ταινίας : Αθλητικό / Κοινωνικό
Έτος Παραγωγής : 2005

Πλοκή / Ιστορία -> 5.0 / 10
Χαρακτήρες / Ηθοποιία -> 6.0 / 10
Εξέλιξη / Φινάλε -> 5.5 / 10
Ηχητικά Εφέ / Μουσική Επένδυση -> 5.5 / 10
Σκηνοθεσία / Φωτογραφία -> 6.5 / 10

Τελική Βαθμολογία -> 5.7 / 10

Δείτε το trailer:  http://www.youtube.com/watch?v=G6wwdqhGn18

O Σαντιάγκο Μούνιεζ είναι ο γιος λατινογενούς μετανάστη στο Λος Άντζελες που λατρεύει το ποδόσφαιρο και παίζει ερασιτεχνικά όταν δεν εργάζεται σε προχειροδουλειές. Το κρυφό του όνειρο είναι να γίνει αστέρι του ποδοσφαίρου και η γνωριμία του με ένα μάνατζερ του δίνει την ευκαιρία να αναδείξει το ταλέντο του στην Αγγλία και την ομάδα του Νιούκαστλ. Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο όμως είναι πιο δύσκολο και απαιτητικό από ότι ο ταλαντούχος νέος φαντάζεται, ενώ μέσα από την περιπέτεια του σ΄αυτό παίρνει και σημαντικά μαθήματα ζωής, όπως το να κυνηγάς τα όνειρά σου ή να μην το βάζεις κάτω ποτέ και στο τέλος θα νικήσεις.

Πρόκειται για το πρώτο μέρος μιας τριλογίας ταινιών. Η ταινία είναι ενδιαφέρουσα, καλογυρισμένη και θα ενθουσιάσει τους φανατικούς της «στρογγυλής θεάς» καθώς θα τους κάνει να τοποθετήσουν τον εαυτό τους στη θέση του πρωταγωνιστή. Ο θεατής έχει τη δυνατότητα να δει και διάσημους ποδοσφαιριστές όπως ο Άλαν Σίρερ να συμπρωταγωνιστούν με τον ήρωα της ταινίας.

Συμπέρασμα : Αν λοιπόν θεωρείτε ότι είστε γεννημένος μπαλαδόρος, είστε κάτω των 20 ετών και η ταινία σας έχει πείσει, εξαντλήστε τις πιθανότητές σας: ξεχυθείτε σε γήπεδα 5χ5 και ελπίζετε πως κάποιο μάτι θα σας παρακολουθήσει...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις