The Adjustment Bureau


Πληροφορίες για την Ταινία : http://www.imdb.com/title/tt1385826/
Είδος Ταινίας : Περιπέτεια Δράσης
Έτος Παραγωγής : 2011

Πλοκή / Ιστορία -> 8.2 / 10
Χαρακτήρες / Ηθοποιία -> 8.0 / 10
Εξέλιξη / Φινάλε -> 7.5 / 10
Ηχητικά Εφέ / Μουσική Επένδυση ->  7.4 / 10
Σκηνοθεσία / Φωτογραφία ->  7.8 / 10

Τελική Βαθμολογία -> 7.8 / 10



Δείτε το trailer:  http://www.youtube.com/watch?v=wZJ0TP4nTaE
Βρισκόμαστε στο «μακρινό» 2006. Ο υποψήφιος γερουσιαστής της Νέας Υόρκης, David Norris (Matt Damon) βάσει των μετρήσεων, προηγείται κατά πολύ του αντιπάλου του. Όλα δείχνουν μία σαρωτική νίκη.
Λίγες ημέρες όμως πριν τις εκλογές, έρχεται στο προσκήνιο μία αποκάλυψη για το ένοχο παρελθόν του και η πανωλεθρία είναι πλέον δεδομένη.
Περίλυπος, προσπαθεί να ετοιμάσει τον λόγο του. Στο δωμάτιο όμως που είναι και νομίζει ότι είναι μόνος, βρίσκεται κρυμμένη μία κοπέλα, η Elise Sellas, η οποία με τις εύστοχες παρατηρήσεις της προσπαθεί να τον πείσει να είναι απλός και ειλικρινής στην ομιλία του. Ανάμεσα τους δείχνει να υπάρχει μίας αμοιβαία συμπάθεια, ένας μεγάλος έρωτας..
Στην ομιλία του, όντως είναι απόλυτα ειλικρινής, κάτι που τελικά τον χρίζει πρώτο φαβορί για τις επόμενες εκλογές του 2010.  Όμως, δεν είναι και τόσο χαρούμενος όσο δείχνει, μιας που «έχασε» τον έρωτα της ζωής του !
Τρία χρόνια μετά και συγκεκριμένα λίγο πριν τις εκλογές, η ζωή συνεχίζεται και τυχαία συναντιέται ξανά με την Elise ! Ο έρωτας δείχνει να παραμένει ζωντανός και ο ίδιος είναι έτοιμος και αποφασισμένος αυτή την φορά να κάνει ότι θυσίες χρειάζονται ώστε να μην την χάσει ποτέ ξανά ! Τότε όμως είναι που κάνουν την εμφάνισή τους κάποιοι μυστηριώδεις τύποι, οι οποίοι δεν θα επιτρέψουν αυτή την σχέση…. Γιατί ?
Συμπέρασμα : Ρομαντική περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας… Ακούγεται ενδιαφέρον από μόνο του. Και ίσως είναι, μέχρι ενός σημείου βέβαια..
Δεν θα πω περισσότερα. Δείτε το και εδώ είμαστε για να τα πούμε.
Μία ερώτηση όμως : Εσείς πιστεύετε στην μοίρα ? Θεωρείτε ότι όλα είναι τυχαία ή υπάρχει μία ανώτερη δύναμη που «αποφασίζει» τι πρέπει να γίνει ?

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις