The Resident


Πληροφορίες για την Ταινία : http://www.imdb.com/title/tt1334102/
Είδος Ταινίας : Ψυχολογικό Θρίλερ
Έτος Παραγωγής : 2011

Πλοκή / Ιστορία -> 6.2 / 10
Χαρακτήρες / Ηθοποιία -> 6.3 / 10
Εξέλιξη / Φινάλε -> 6.3 / 10
Ηχητικά Εφέ / Μουσική Επένδυση -> 6.2 / 10
Σκηνοθεσία / Φωτογραφία -> 6.3 / 10

Τελική Βαθμολογία -> 6.3 /10


Δείτε το trailer:  http://www.youtube.com/watch?v=ixZMHng9kFU
Μια νεαρή γιατρός μετακομίζει σε ένα διαμέρισμα το οποίο ακόμα είναι υπό κατασκευή. Μέσα στο άγχος της να βρει ένα δικό της χώρο που θα την εξυπηρετεί, η Τζούλιετ (Hilary Swank) παραβλέπει κάποια πράγματα. Η γνωριμία της με τον ιδιοκτήτη Μαξ (Jeffrey Dean Morgan) σύντομα θα αποκτήσει ερωτικό χρώμα, αν και κάτι μέσα της ακόμα την αποτρέπει να δεθεί μαζί του.
Ο πρόσφατος χωρισμός της ακόμα είναι νωπός και λειτουργεί αποτρεπτικά στο να ξεκινήσει κάτι καινούργιο. Η επανασύνδεση μαζί του διορθώνει την προσωπική της ανασφάλεια αλλά παράλληλα δημιουργεί άλλου είδους μπελάδες. Ο Μαξ κρύβει έναν τελείως άλλο εαυτό που ύστερα από την απόρριψη που δέχθηκε αρχίζει σιγά-σιγά να τον εμφανίζει.
Το διαμέρισμα είναι δικό του δημιούργημα και αυτό σημαίνει πολλά. Τα κρυφά του περάσματα οδηγούν σε κάθε δωμάτιο αναστατώνοντας τη Τζούλιετ. Η προσωπική της ζωή έχει παραβιαστεί εν αγνοία της, καθώς σχεδόν ποτέ δεν είναι μόνη της στο σπίτι. Μια μυστική παρουσία περιφέρεται απειλώντας πλέον ακόμα και την ίδια της τη ζωή!
Συμπέρασμα : Δεν χρειάζονται και πολλά λόγια για τη συγκεκριμένη ταινία. Ένα απλό ψυχολογικό θρίλερ που με την παρουσία της Hilary Swank αποκτά διαφορετικό ενδιαφέρον..

Θα πρέπει να σημειωθεί και η ολιγόλεπτη quest παρουσία του Christopher Lee.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις